Skip to the content

Kolding Golfklub

Lige ved siden af Kolding Storcenter, finder du Kolding Golfklub. Her finder du en store, velpassede baner, der både rummer 9- og 18-hulsbaner. Golfklubben stammer helt tilbage fra den 24. marts 1933 og rummer derfor mere end 80 års historie. Dengang var medlemsantallet på 14 medlemmer. I dag er de oppe på hele 1200.

Svinger I forbi er det muligt at spille på 9-hulsbanen uden at være medlem af en golfklub. Det er en såkaldt Pay & Play Bane. Både køller, bolde og tees kan lejes i receptionen. Så uanset om du er en garvet golfspiller eller helt ny, er der mulighed for at slå sig løs på Kolding Golfklubs baner.

Kolding Golf

I sommerhalvåret er det muligt at booke et bord på Café KGC. Ønsker du en god frokost eller en dejlig kølig drink, så er det muligt i caféen. Med udsigt ud til 18. green, kan du holde øje med spillets gang. Hele året kan Café KGC også bookes til møder eller andre arrangementer.

At tage forbi Kolding Golfklub er bestemt en god mulighed, når man befinder sig i Kolding eller omegn. Her er der både mulighed for at den øvede kan udfolde sine vinger, men også nybegynderen får sig en smagsprøve på 9-hulsbanen. Priserne er forskellige, da klubbens greenfee-priser varierer efter ugedag, tidspunkt på året og ikke mindst på dagen. Dertil kommer også leje af udstyr. Har man svært ved at gå langt, kan man leje en buggy i sekretariatet.

Ønsker I at spille Pay og Play, så koster det 250kr (125kr under 18) alle ugens dage. Inkluderet i denne pris er golfsættet. Kontakt Kolding Golfklub inden booking, da der i nogle tilfælde kan være arrangementer på 9-hulsbanen.