Skip to the content
Booking Open Close
28. januar 2022
29. januar 2022
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]
Det Økologiske Spisemærke

Sund, nærende og lækker

Morgenmadsbuffet

I vores morgenmadscafé finder du alt fra chiagrød, skyr, smoothies, sunde shots og stenalderbrød, til pandekager, croissanter, æg, ost og syltetøj. Som en overraskelse udskifter vi jævnligt vores morgenmadsprodukter, så hvert ophold bliver en unik oplevelse.

Hertil kan du altid nyde dig sikker i at 30-60% af alle vores produkter er økologiske, hvilket vi mener giver vores gæster en bedre kvalitet og smagsoplevelse. Du kan læse mere om vores grønne tiltag og Det Økologiske Spisemærke her

Morgenmaden kan bestilles forud for dit ophold eller under opholdet ved at kontakte receptionen. Morgenmad afhentes som TO-GO indtil d. 6. maj hvor morgenmadsbuffeten igen åbner.

Velbekomme.

Kolding Hotel Apartments

Loungen

Vores lounge, der ligger i forbindelse med receptionen og med direkte adgang til vores skønne orangeri, er et samlingspunkt for vores gæster. Her er du altid velkommen til at slå dig ned med dagens avis, en bog, din computer, et hold gode kollegaer eller dine nærmeste til en hyggestund og f.eks. nyde en fadøl eller en drink.

Ligesom på resten af hotellet, er der fri adgang til wifi i loungen. Kontakt receptionisten for yderligere information. 

Loungen

Wine Hour

Vi byder gæster velkommen til et gratis glas vin, se skiltning på hotellet for tidspunkter.

Kom og hyg dig i vores lounge, når vi udvalgte dage i ugen byder velkommen til Winehour. Dette er en perfekt mulighed for at nyde et glas vin efter en lang arbejdsdag, og inden I går ud i byen for at spise. 

Winehour tilbydes ikke til grupper og ikke i ferieperioder. 

Vores lille butik ved receptionen

Kolding Hotel Apartments

Boutique Stay Curious

Når du træder ind i receptionen, ser du med det samme vores lille ’Boutique Stay Curious’. Her finder du blandt andet lækre produkter fra de to nærliggende bryggerier: Trolden Bryghus og Bryggeriet Åben samt udsøgte vine fra Kolding Vinhandel. Du kan også finde lokale hudplejeprodukter fra Ecooking, organisk fair trade chokolade fra Chocolate & Love, eller vores helt egen kaffelikør, lavet i samarbejde med Hipsterbrew.

Varerne skiftes løbende ud, så til efteråret kan du eksempelvis finde paraplyer og regn ponchoer, mens du om sommeren har mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af is. Har du glemt tandbørste, tandpasta eller noget helt tredje, så husk at kigge forbi vores lille Boutique Stay Curious  

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie nu