Skip to the content
Booking Open Close
13. juli 2020
14. juli 2020
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

Sommerferie

Placer dine rejsedatoer fra den 19 juni 2020 og frem til den 16 august 2020

Book 2 dage eller mere og Spar 20%

— 

Du kommer til at bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand. Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og (børne-)kunst på Trapholt, den hyggelige midtby og Kolding Storcenter med 130 butikker. Herudover er der også i vor nabo Slotssøbadets subtropiske badeland, muligheden for selvforkælelse i Dronning Dorotheas Badstue, hvor de skønneste wellnessoplevelser finder sted. 

Besøg også den verdensberømte forlystelsespark, LEGOLAND®, der lancerer den nye LEGO® MOVIE™ World.

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i den kommende Sommerferie.

— 

Opholdet er inklusiv:

Overnatninger i lækker hotellejlighed

Gratis wi-fi

El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og lækker morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampanger.

Kolding Hotel Apartments

Book din ferie nu

LEGOLAND®

..et af Danmarks største attraktioner for hele familien. Her kan du tage på eventyr igen og igen. Du vil ikke blive skuffet! 

Oplev klassikere som Dragen, hvor du på drageryg ridder gennem det forheksede slot, eller får et sug i maven, når du kører med Polar X-plorer's hæsblæsende fart forbi pingviner.

Herudover lancerer LEGOLAND® i år et helt nyt univers. LEGO® MOVIE. Her vil du opleve vilde effekter i den flyvende, filmiske forlystelser. 

LEGOLAND® er derfor altid en sikker vinder. Og er små 40 minutter fra Kolding i bil.

LEGOLAND

LEGOLAND

Slotssøbadet

Slotssøbadet

Slotssøbadet 

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet kan også benyttes som opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for de, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er 2 saunaer i omklædningsrummene – 1 hos herreromklædningen og 1 hos dameomklædningen. Temp. er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed. 

Nicolai for børn

..er en attraktion og et oplevelsesunivers for børn i alderen 2-12 år, hvis lige ikke ses mange steder, hverken i Danmark eller internationalt. 1300 m2 er indrettet specifikt med henblik på børns aktivitet og skaberkraft. Allerede når man kommer ind i stueetagen, fornemmer man, at her er der højt til loftet. Man kan nemlig klatre i tove gennem to etager. Eller bruge det professionelle værksted, hvor man kan male, save, lime og meget mere. Er man mere til ro og eftertænksomhed, byder øverste etage på et sanseligt univers designet af den anerkendte illustrator og børnebogsforfatter Cato Thau-Jensen.

Nicolai for Børn

Nicolai for Børn

Givskud Zoo

Givskud Zoo

Givskud Zoo

Tag på safari i Danmark! I Givskud Zoologisk have kan du komme helt tæt på dyrene, når du kører og går blandt dem.

Oplev unikke dyr. I Givskud Zoo kan du opleve, som det eneste sted i Danmark, Gorillaer. Se den sjældne afrikanske bongo-antilope. Møde kæmpeoddere. Og selvfølgelig, den store løveflok, som du selv kører ind til!

Og hvis de levende dyr ikke er nok til dig, så har Givskud Zoo Danmarks største dinosaurpark! Mød de forhistoriske kæmper og lær om deres liv.