Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Vi samarbejder for at skabe de bedste ferieoplevelser

Oplev en naturskøn og central beliggenhed på ferien – med mere plads og fleksibilitet.

Kolding Hotel Apartments er et ferie og opholdstilbud, hvor dine rejsende kan overnatte i fantastiske omgivelser og rummelige ferielejligheder. Lejlighederne har plads til 2-6 personer, mens vores slotssølejligheder kan rumme op til 8 personer.

Uanset om den rejsende er en del af et idrætshold, en virksomhed, en gruppe eller en familie, så er vores hotellejligheder perfekte til ophold i forbindelse med ferie, ture eller overnatning. Vores beliggenhed i hjertet af Kolding og midt i Danmark, gør det nemt for alle at komme hertil.

I vores lejligheder er der plads til at lave mad sammen, og tage en afslappende tur rundt om Slotssøen, som ligger lige ved siden af hotellet. Vores priser inkluderer alt fra linned til wifi og slutrengøring, så man kan fokusere på at nyde sit ophold uden at bekymre sig om ekstra omkostninger.

Vi tilbyder også parkering på hotellets område, og vores reception er altid klar på at informere om lokale aktiviteter og seværdigheder. Vores gæster får adgang til alle de faciliteter der er brug for, til at få mest muligt ud af deres ophold.

Hvis det ønskes, kan man tilkøbe vores sunde, lækre og økologiske morgenbuffet, og vi tilbyder også rabatter på nogle af byens bedste restauranter og attraktioner, herunder Slotssøbadet, Fitness World, Koldinghus og Designmuseet Trapholt.

Danmark, Norden og Europa

Vores gode samarbejder

Vi samarbejder med nogle af de bedste rejsearrangører og bookingpartnere for at sikre, at vi kan tilbyde vores gæster de bedste priser og de mest fordelagtige tilbud. Vi ønsker at skabe en rejseoplevelse, der er så behagelig og positivt overraskende som muligt for dig.

Kolding Hotel Apartments

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os som rejsearrangør eller bookingpartner, for en særaftale om rabat. Det kan være en bookingkode, hvor rejsende selv bestiller online, eller en specialaftale med samlet bestilling og afregning.

Skriv til os på [email protected] eller ring +45 75541800.

Kampagnekoder med rabat, gælder på overnatning til dagspris med afbestilling og gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter som non-refundable, kampagner, pakker og tilbud.

Udsigt over byen og Slotssøen

Slotssølejlighed

Vores eksklusive slotssølejligheder er den perfekte ramme om overnatning, oplevelser og overraskelse i blandt andet Trekantsområdet. I Slotssølejlighederne kan der være op til 8 personer, og der er god plads til både at strække benene undervejs, trække vejret på altanen og lave frokost i det store køkken.

Lejlighederne har hver to soveværelser med tilhørende toiletter. Derudover er der øverste plan i kip med en dobbeltseng og en sovesofa, så der er plads til op til 8 overnattende gæster.

Udsigt over Slotssøen

Sølejlighed

I sølejlighederne bor du i vores grønne omgivelse med delvis udsigt til søen, helt tæt på naturen med et fantastisk lysindfald. Fra de forskelligt beliggende Sølejligheder kan du alt efter placering opleve kig/udsigt til Slotssøen og vor nabo Kongeslottet Koldinghus.

Sølejlighederne er placeret i de arkitekttegnede punkthuse, der har forskellige geometriske former som trekanter, cirkler, stjerner eller firkanter. Punkthusenes store vinduespartier giver en betagende oplevelse af naturens farver, himlens lys og årstidernes skiften. Sølejlighederne rummer alle stue, køkken, soveværelse og badeværelse. 4- og 6-personers lejlighederne har et soveværelse med to enkeltsenge sat sammen til en dobbeltseng, samt væghængte senge og enkeltsenge i lejlighedens øvrige soveværelser. Vægthængte senge er 190 cm lange.

Udsigt til gårdmiljøet

Gårdlejlighed

Indtag det grønne rum. Gårdlejlighederne ligger alle i vores hyggelige gårdmiljø. Her har du udsigt til de omkringliggende punkthuse og de lyse, grønne områder. I en gårdlejlighed kan du nyde naturen, selvom du bor midt i byen.

Udsigt til gaden

Gadelejlighed

Mærk byens puls. Gadelejlighederne ligger ud mod den ensrettede Låsbygade med cafeer, butikker og take-away-restauranter. Når du bor tæt på det hele,  skal du regne med, at du kan høre byens liv og summen.

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie hos os