Skip to the content

Påske med hygge og afslapning

 

Tjek ind og slap af hos Kolding Hotel Apartments i hjertet af Koldings latinerkvarter med kongeslottet Koldinghus og Slotssøbadet som nærmeste naboer.

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i de kommende påskedage.
Oplev den skønne natur omkring Kolding, såsom Marielundsskoven, Kolding Ådal, Slotssøen med den romantiske Kærlighedssti. Og til de mere livlige sjæle, er den ene af vores naboer et tropisk badeland, hvor den glade vandhund kan slippes løs i flere timer, imens der også kan findes afslapning i dampbadet eller Dronning Dorotheas Badstue.

Opholdet er inklusive:

 

  • Overnatning i din egen lækre ferielejlighed
  • Gratis Wi-Fi
  • TV med 3 radiokanaler og 28 TV-kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Tilbuddet gælder i perioden 31 marts - 10 april 2023.

Naturlig og frisk is

Lillis Isbar

Tankerne og målet bag LILLIS er, at skabe en moderne isbar med fokus på bæredygtighed og nærhedsprincippet - men naturligvis med smag og kvalitet som første prioritet.

LILLIS' is laves fra bunden i små portioner i huset hver dag. Her fremstiller vi først vores isbase af ØKOLOGISK mælk og fløde. Basen pasteuriseres og legeres (som i gamle dage) til en creme med æg og sukker. Herefter kommes cremen i ismaskinen og ud kommer lækker, frisklavet is - klar til disken. Vi laver også vegansk, gluten- og laktosefri is.

Alle isopskrifterne er vores egne og udviklet i samarbejde med de passionerede kokke fra Madkælderen Koldinghus.

Vi bruger kun naturlige råvarer og elsker de uforarbejdede, hele ingredienser som bær, frugt, nødder osv. Chokoladen i vores is er fra belgiske Callebaut, måske verdens bedste chokolade, som er kendt for høj kvalitet og bæredygtighed.

Tropisk Badeland

Slotssøbadet

NYHED: Udeanlæg med Bella Vista sauna og pool – med udsigt til Koldinghus og Slotssøen.

Vi tilbyder 10% rabat på entré til Slotssøbadet med et vinterferieophold hos os.

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet er samtidigt et opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for dem, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er to saunaer i omklædningsrummene – én i herreromklædningen og én i dameomklædningen. Temperaturen er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed.

Billund Resort

LEGOLAND

LEGOLAND ligger altid i top blandt Danmarks største attraktioner for hele familien. Tag på eventyr i LEGOLAND, og oplev nye LEGO detaljer igen og igen. Her er fantastiske oplevelser for alle aldre.

I LEGOLAND venter vilde sug i maven og masser af fantasifuld leg! Prøv tre vilde forlystelser i THE LEGOMOVIE™ World, mærk suset gennem kongeborgen i Dragen, og flyv højt til vejrs i Flying Eagle.

LEGOLAND® er altid en sikker vinder – kun 40 minutter fra Kolding i bil.

Udstilling på Koldinghus

Kongeskibet Dannebrog

Vi tilbyder 20% rabat på entré til Koldinghus med et påskeferieophold hos os.

Kongernes Samling inviterer fra 3 februar 2023, besøgende på Koldinghus med ombord på Kongeskibet Dannebrog. Koldinghus' 800 m2 store ruinsal på fire etager danner rammen om udstillingen, som formidler livet ombord for både kongefamilien og mandskabet.

Ruinsalens mange "dæk" sættes i spil i udstillingen og giver de besøgende en oplevelse af selv at stå om bord på skibet med sejldug, dækstole, redningskranse og udsyn til indsejlingen gennem Kolding Fjord – alt sammen tilsat lyden fra maskinrummet blandet med stemmerne fra skibets gaster og mågeskrigene fra de øvre dæk.

Læs mere om udstillingen her.

 

Kulturelt kraftcenter

Nicolai Komplekset

Komplekset består af fem selvstændige huse, der samlet fungerer som én kulturel helhed. Det ene hus, en gammel pigeskole, er centrum for kunst, design og iværksætteri. Huset består af udstillingslokalerne i stueetagen. De smukke og lyse udstillingslokaler præsenterer udstillinger med professionel kunst, design og kunsthåndværk. Der er ca. 10 udstillinger om året. Det er altid gratis at komme ind. 

Nicolai for børn er en del af Nicolai Komplekset. Det er et børnekulturhus, der primært henvender sig til de 2-12 årige. Her kan de får lov til at udfolde sig i den store bygnings mange og skiftende aktiviteter; Der er både noget motorikken, den kreative sjæl og for hjernen. Afsted og gå på opdagelse!

 

Zoologisk have og safaripark

Givskud Zoo

Tag på safari i Danmark! I Givskud Zoologisk have kan du komme helt tæt på dyrene, når du kører og går blandt dem.

Oplev unikke dyr. I Givskud Zoo kan du opleve, som det eneste sted i Danmark, Gorillaer. Se den sjældne afrikanske bongo-antilope. Møde kæmpeoddere. Og selvfølgelig, den store løveflok, som du selv kører ind til!

Og hvis de levende dyr ikke er nok til dig, så har Givskud Zoo Danmarks største dinosaurpark! Mød de forhistoriske kæmper og lær om deres liv. 

Marielundskoven

Aktivitet og afslapning i Marielundskoven

Marielundskoven ligger et stenkast fra Kolding bymidte og er et populært udflugtssted – med god grund! I Marielundskoven finder du nemlig et mekka af aktiviteter for krop og sjæl. Der findes et stort antal forskellige vandreruter i varierende sværhedsgrader, så der er muligheder for alle familiens medlemmer. Skal pulsen lidt mere op, findes der Sundhedssporet, hvor I kan måle jeres konditionstal, eller I kan træne balance, styrke eller koordination i træningspavillonen. Hvis det er afslapning I kommer efter, så er det med et fiskeritegn også muligt at koble fra og fiske i skovenes søer, eller I kan gå på jagt efter spiselige svampe i jordbunden.

Skoven består af alt mellem tæt granskov til sum-områder og er helt igennem idyllisk med en hellig kilde og Marielundsøen, der er skovens midtpunkt. Og så er det endda nemt at komme til skovene – både på cykel eller til fods!

Kolding Ådal

Naturskønne Kolding Ådal

I Kolding Ådal er der rig mulighed for at opleve naturen på tæt hold. Åen skærer gennem Kolding og løber hele vejen ud til motorvejen. Her er der mulighed for at se skov, vand og åbne vidder, som viser flotte udsigtspunkter.

Ådalen på cykel

Gennem Kolding Ådal går Ådalsruten, som er en cykelrute. Ruten er ikke afmærket, så det er vigtigt at medbringe kort. Den bringer dig forbi både historiske som naturmæssige seværdigheder.

Tag børnene med til en hyggelig dag i Kolding Ådal

I Ådalen kan du medbringe picnickurv og fiske i Kolding Å. Du kan også tage børnene med ud og sejle kano – eller for de lidt større – i kajak. Ådalen er et oplagt sted for alle aldre, hvor I kan få en dejlig dag i naturen.  

En del af Slotssøbadet

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue står klar til at give dig den ultimative wellnessoplevelse.

Læn dig tilbage og lad dig forkæle i de historisk indrettede omgivelser. Badstuen byder på en lang række faciliteter som dampbad, stor luksussauna med lysterapi, udendørssauna, udendørsspa, oplevelsesbruser, koldtvandsbassin, saltbassin, duftbassin, relaxbassin, grotten og et stort udvalg af helsende og plejende behandlinger.

Helse og plejende behandlinger har været et fokus siden Dronning Dorotheas Badstue blev etableret 1. juli 2008. Kurbadet giver gæsterne mulighed for at forkæle kroppen og skriver sig dermed ind i en lang kurbadstradition, som antikkens grækere og romere indledte for flere tusinde år siden. Kurbadene havde sin storhedstid i midten af 1800-tallet rundt i hele Europa, hvor datidens sundhedsapostle vægtede de fire elementer vand, luft, ild og jord.

En dag under åben himmel

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have og nyd en dag under åben himmel. Og ja, der findes masser at lave og opleve her - også for børn.
Der er dyr, man må klappe, legepladser, farverige fugle fra hele verden, en junglesti, 600m2 væksthuse, idéhaver og sågar også en miniudgave af Kolding by.
Det hele er fordelt rundt i den 12 hektar store park og botaniske have, hvor der også løbende afholdes spændende arrangementer for både unge og gamle. 

Trapholt Museum for Moderne Kunst

Connect ME

Oplev et stort digitalt kirsebærtræ, der blomstrer, når personer omfavner foran det, gå på vandet og påvirk det med dine spejlinger, få solsystemets planeter til at synge, kom tæt på et 11 meter højt grantræ fra top til rod og mærk på egen krop, hvordan kunstig intelligens påvirker og udfordrer os i kunsten som i hverdagen.

Udstillingen fokuserer på vores relationer til og med verden. I en tid med klimakrise, voksende ulighed, utryghed og ensomhed er der behov for nye måder at forbindes på. Gennem udstillingens værker udforskes, hvordan relationer er med til at definere, hvem vi er: Er jeg natur? Er jeg relationer? Er jeg teknologi?

Fotografi © Lisa Park

Kærlighedsstien

Vil du gerne gå en dejlig tur med dine kære i hjertet af Kolding? Så har vi et bud på en oplagt tur her.

Kærlighedsstien blev navngivet i 1868 og skabt af beskæftigelsesarbejdere. Kærlighedsstien løber langs med søbredden, så hvis du går en tur der, får du super godt udsyn over søen. Hvis du gerne vil gå en rigtig dejlig tur, som viser alle de gode sider af naturen, uden at du skal søge langt væk fra byen, så er Kærlighedsstien en rigtig fin mulighed for dig og dine venner, familie eller kæreste. Samtidigt får du set sider af Kolding, som du måske ikke har set før eller vidste fandtes. Oplevelserne venter derude på en hyggelig tur langs den unikke sti.

Ekstra muligheder

Tilpas dit ophold

Her kan du se, hvilke ekstra muligheder vi tilbyder for at gøre dit ophold endnu mere nemt og bekvemt. Du kan næsten få det, som du vil have det. 

Tapas

Nyd en lækker tapasanretning. Tapas skal bestilles dagen før. Afhentes i receptionen og nydes i din lejlighed.

Pris pr. pers. 185,- 

Morgenmad

Sund og nærende morgenmad.
Morgenmad bestilles online og nydes i vores lounge og orangeri, hvor morgenmadsbuffeten er åben mellem 06.45-10.00 i hverdagene og 07.30-10.30 i weekenden.

Pris pr. pers. 125,- / Børn 65,- 

 

Cava

Cava

Nyd duften, smagen og den evigt charmerende cava.

Pris pr. flaske: 120,-

Kongeskibet Dannebrog - Kongernes Samling©

Koldinghus Kongernes Samling - Spar 20%

Oplev udstillingen frem til d. 22 oktober 2023 på Koldinghus - Kongernes Samling.

Udstillingen er en nyopsætning og udvidelse af udstillingen ”KONGESKIBET DANNEBROG”, som kunne opleves på M/S Museet for Søfart i 2022.

Pris pr. person: 104,-

Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue - Spar 12%

Forkæl dig selv med en wellnessoplevelse i Dronning Dorotheas Badstue.
Du kan se en oversigt over alle deres faciliteter her

Entré kræver tidsbestilling og kan bestilles i disse vinduer:
Man - Fre: 10.00-14.00 & 15.00-19.00
Lør - Søn: 09.00-13.00 & 14.00-18.00

Pris pr. person: 260,-

Trapholt

Trapholt - Spar 20%

Er du til kunst og moderne design? Så er Trapholt lige noget for dig.

Pris pr. person: 104,-

Blomster

Blomster

Forkæl din nærmeste med en smuk buket blomster.

Pris pr. Buket: 300,-

Ekstra tid

Du har mulighed for både to timer tidligere check-in og to timer senere check-ud. Om søndagen er der mulighed for at checke ud kl. 15.00.

Pris pr. tilvalg 185,- / Søndag kl. 15:00 450,-

Parkering

Parkering

Bestil parkering til din bil på hotellets egen parkeringsplads.

Psst.. vi har to el ladestik(EU) til elektriske biler.

Læs mere

Pris pr. bil/dag 45,-

 

Grill

Lån en gasgrill i receptionen. 

Grill 150,-

 

Cykel

Cykel

Tag en cykeltur i Koldings fantastiske natur.

Pris pr. dag: 50,-

Cykelhjelm medfølger selvfølgelig ganske gratis.

Hund

Hunde er hjerteligt velkomne. Vi skal blot have besked ved booking, hvis I ønsker at medbringe jeres bedste firbenede ven. Da vi har begrænsede antal lejligheder hvor hund kan medbringes, vil din booking med hund først være garanteret efter 24 timer.

Hund pr. ankomstdag 200,-

Hund pr. bliverdag 50,-

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie hos os