Skip to the content
Booking Open Close
23. februar 2020
24. februar 2020
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

Påskeferie

Placer dine rejsedatoer fra den 3 april 2020 og frem til den 13 april 2020

Book 3 overnatninger, betal kun for 2 overnatninger

 

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i den kommende Påskeferie.

Du kommer til at bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand. Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og (børne-)kunst på Trapholt, den hyggelige midtby og Kolding Storcenter med 130 butikker.

— 

Opholdet er inklusiv:

Overnatninger i lækker hotellejlighed

Gratis wi-fi

El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampanger.

Vores Nabo

Kongeslottet Koldinghus

Koldinghus i børnehøjde

Oplev de gamle konger og dronningers ekstravagante liv og omgivelser på det gamle kongeslot, Koldinghus.
Slottet gemmer på hemmeligheder og mysterier, som børn i alle alderen kan leve sig ind i og glemmer nutiden. 

I det gamle tårn finder du et rum med en samling af legetøj, der blev brugt i det tidligere århundreder. Her kan børn sammenligne og opleve hvordan de selv er forskellige og måske lidt lig børn fra kongeslottets storhedstid.

Bliv konge eller dronning for en dag

På 3. etage af nordfløjen kan du træde ind i udklædningsværkstedet, hvor du kan prøve flotte renæssancedragter. Når du har fået de royale klæder på, har du mulighed for at sætte dig i Christian IV's kongestol og lege konge eller dronning.

En oplevelse for sig

Harteværket

Et Moderne Oplevelsescenter for børn og voksne, der elsker at udforske og gå på opdagelse i vand, energi og bevægelse, når der leges med naturkræfterne. 
Harteværket er beliggende i Koldings naturperle, Kolding Ådal. Dette inviterer til at besøgende cykler sig en tur i området eller frem og tilbage fra Kolding Hotel Apartments, hvor der kan lejes cykler. 

Kraftværket producer i dag stadig strøm til Kolding, hvilket giver anledning til at kigge indenfor og se hvordan vand bliver til strøm. 

Subtropisk Badeland

Slotssøbadet

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet kan også benyttes som opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for de, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er 2 saunaer i omklædningsrummene – 1 hos herreromklædningen og 1 hos dameomklædningen. Temp. er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed. 

Kunst og design

Nicolai

På Nicolai Kunst og Design er der skiftende udstillinger af professionelle kunstnere, designere og kunsthåndværkere. Det er altid gratis at komme ind. 

Nicolai for børn er en del af Nicolai Komplekset. Det er et børnekulturhus, der primært henvender sig til de 2-12 årige. Her kan de får lov til at udfolde sig i den store bygnings mange og skiftende aktiviteter; Der er både noget motorikken, den kreative sjæl og for hjernen. Afsted og gå på opdagelse!

 

En dag under åben himmel

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have og nyd en dag under åben himmel. Og ja, der findes masser at lave og opleve her - også for børn.
Der er dyr, man må klappe, legepladser, farverige fugle fra hele verden, en junglesti, 600m2 væksthuse, idéhaver og sågar også en miniudgave af Kolding by.
Det hele er fordelt rundt i den 12 hektar store park og botaniske have, hvor der også løbende afholdes spændende arrangementer for både unge og gamle.