Skip to the content

Wellnessophold med skønhedsgave

spa + hudpleje + hotelophold

Dronning Dorotheas Badstue – spa og wellness i særklasse.


Dronning Dorothea Badstue

spa og wellness i særklasse

ECOOKING – hudpleje udviklet og produceret i Danmark.


ECOOKING

hudpleje udviklet og produceret i Danmark

Kolding Hotel Apartments – fantastiske oplevelser og rummelige hotellejligheder.


Kolding Hotel Apartments

fantastiske oplevelser og hotellejligheder


En verden af velvære og hvile

Wellnessophold hos Kolding Hotel Apartments er ren forkælelse af alle sanser. Oplev udsigten over Kolding Hotel Apartments, Koldinghus og Slotssøen fra spaen på toppen af Dronning Dorotheas Badstue. Forkæl din hud med plejesættet fra Ecooking, der kræser for virkning, naturlighed og økologi. Nyd tapas, vin og overnatning i lys og rummelig hotellejlighed hos Kolding Hotel Apartments.

 

 

Wellnessopholdet inkluderer:

– Skønhedsgave med 4 stk. hudplejeprodukter fra Ecooking

– 50 min. behandling pr. person i Dronning Dorotheas Badstue*

– Fri adgang til kurbade og saunaer. Se mere på koldingkur.dk

– Tapasanretning med en flaske lækker vin ved ankomst

– Overnatning i hotellejlighed efter eget valg

– Morgenbuffet i hotellets hyggelige lounge

 

*Vælg mellem behandlingerne herunder, forudsat der er ledige tider.

 

 

Du kan bestille opholdet via knappen herunder eller på telefon 7554 1800.
Vi er ved telefonen alle dage 7:30 - 22:00.

Dronning Dorotheas Badstue

Wellness behandlinger

Klassisk massage

Klassisk massage

Klassisk massage er en dybdegående muskelmassage (fysiurgisk massage), hvor massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og løsner op for ophobede affaldsstoffer.

Massage opbløder kroppens muskler og fjerner spændinger. Alle behandlinger bliver udført af faguddannet personale, som er efteruddannet i de særlige teknikker som hører til de enkelte behandlinger. Vi bruger nøje udvalgte, skånsomme og effektive produkter.

Varighed: ca. 50 min.
Du bliver masseret fra nakken til anklerne, mens du ligger på maven.

Stenkursmassage

Stenkursmassage

Få det bedste fra 2 verdener. Under massagen veksles der mellem massage med varme lavasten og klassisk massage. De sidste fem minutter af behandlingen ligger du med varme sten på ryggen og slapper af efter en skøn oplevelse.

De varme lavasten afgiver så meget varme, at ét massagestrøg svarer til otte almindelige massagestrøg. Varmen er samtidigt utroligt beroligende, afslappende og gør den efterfølgende klassiske massage til en ren nydelse. En behandling, der efterlader dig og dine muskler afslappede.

Varighed: ca. 50 min.
Du bliver masseret fra nakken til anklerne, mens du ligger på maven.

Tyrkisk hamam

Tyrkisk hamam

Efter din hud er forberedt på behandlingen i salt og damp, møder du afslappet ind i hamamrummet til en varm marmorplade dækket i dejlig blød velduftende sæbeskum.

Du ligger dig på maven og bliver dækket af sæbeskum over hele kroppen, hvorefter du bliver skrubbet på hele bagsiden af kroppen med vores specielle hamamhandske, som effektivt fjerner de døde hudceller.
Du får en let massage, først med en skumpude herefter blid massage med hænderne.

Du vendes rundt på ryggen og dækkes i sæbeskum, bliver skrubbet på forsiden af kroppen, samt let massage med skumpude.

Behandlingen afsluttes med et dejligt varmt brusebad, til at skylle sæben af. Herefter det kolde gys, der opfrisker kroppen.

Varighed: ca. 50 min. + tiden i salt-flyde-bassin og dampbad/sauna

Marokkansk hamam

Marokkansk hamam

Efter din hud er forberedt på behandlingen i salt og damp, møder du afslappet ind i hamamrummet til en varm marmorplade, hvor du iføres et par engangstrusser.

Du ligger dig på maven og overrisles med dejlig varmt vand. Herefter bliver du afvasket med en speciel hamamsvamp med sort sæbe fra Marokko (Marokkos sorte guld) på hele bagsiden af kroppen.

Så overrisles du igen, med varmt vand for at skylle sæben af og indsmøres i sukkerscrub. Du skrubbes med en speciel hamamhandske, som effektivt fjerner de døde hudceller. Du overrisles atter med vand, for at skylle scrubben af.

Du vendes rundt på ryggen, og proceduren gentages på forsiden af kroppen.

Behandlingen afsluttes med et dejligt varmt brusebad, til at skylle sæben af. Herefter det kolde gys, der opfrisker kroppen.

Varighed: ca. 50 min. + tiden i salt-flyde-bassin og dampbad/sauna

Døde Havs Mudderindpakning

Døde Havs Mudderindpakning

Behandlingen starter med en indsmøring i mudder fra Det Døde Hav på ryg, mave, arme og ben, hvorefter du bliver pakket godt ind liggende på briksen. Det høje indhold af magnesium giver en stimulerende varme og prikken i huden, som breder sig over hele kroppen. En maske af mudder og rosenvand påføres ansigtet, hvorefter du får en afslappende hovedbundsmassage. Herefter hviler du ca. 20 min. i indpakningen. Behandlingen afsluttes med brusebad.

Døde Havs mudder renser huden og giver en let peeling, samt tilføjer huden mineraler.

Det er en fordel at opholde sig ca. 10 minutter i salt-flyde-bassin før behandlingen, da dette forbereder huden til at modtage behandlingen.

Varighed: ca. 50 min.

Hamp-Chokoladeindpakning

Hamp-Chokoladeindpakning

Din hud vil takke dig. Prøv den skønne helkrops luksus hamp-chokoladeindpakning, som tilfører din hud masser af næring og pleje, og duften af chokolade løfter humøret. Vi forener chokoladens og hampoliens positive egenskaber i en blid massageindsmøring og efterfølgende indpakning, hvor huden kan nyde godt af de aktive og superplejende egenskaber fra kakaobønner og hampolie.

Kakaobønnerne bidrager med antioxidanter, duft der løfter humøret, samt blødgørende og plejende stoffer. Hampolien er rig på de gode fedtsyrer, der gør huden blød, smidig og modstandsdygtig.

Glæd dig til denne velduftende og plejende indpakning. Efter indsmøring og indpakning får du en let hovedbundsmassage og kan slappe helt af, mens du hviler og lader indpakningen arbejde.

Ønsker du at forberede huden ekstra godt inden indpakningen, kan du med fordel tilkøbe en peeling i Badstuen og foretage peeling i saunaen inden din behandling.

Varighed: ca. 50 min.

Stay Surprised

Køb et gavekort til wellnessoplevelser

Overrask en du holder af, med et gavekort til SPA/wellness oplevelser hos Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan bruges til wellnessophold, almindelige overnatninger og til vores andre pakkeophold.

Kolding Hotel Apartments

wellness- og ferieoplevelser