Skip to the content
Booking Open Close
24. januar 2021
25. januar 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

En velfortjent ferie

Tag en velfortjent ferie væk fra hverdagen og brug os som din base i vinterferien. I vores ferielejligheder er der plads til hele familien. I alle lejligheder vil I opleve danske designikoner, nye klassikere og finurlige overraskelser.

I kommer til at bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand.
Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og (børne-)kunst på Trapholt, den hyggelige midtby eller Slotssøbadet med det subtropiske badeland og muligheden for selvforkælelse i Dronning Dorotheas Badstue, med lækre wellnessoplevelser. 

Opholdet er inklusiv:

 

  • Overnatning i din egen lækre ferielejlighed
  • Gratis wi-fi
  • TV med 30 kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Tilbuddet gælder i uge 7 og 8, 2021.

Kolding Hotel Apartments

Book din ferie nu

Verdens Bedste Legeaftale

LEGO® House

 

Det ultimative oplevelseshus for små og store LEGO® fans. LEGO® House er verdens største legehus på 12.000m2 og er fyldt med 25 millioner LEGO® klodser i fantastiske skulpturer. Her kan du lade dit indre legebarn så sig løs med vores alles nationale legetøj. 

Oplev det prisvindende LEGO® House i Billund kun 41 minutters kørsel fra Kolding Hotel Apartments.

 

Læs meget mere om LEGO® House her.

 

Kongernes Samling

Koldinghus

Oplev åbningen af det nye Koldinghus, som bliver en del af Kongernes Samling. 

Koldinghus er et 750 år gammelt kongeslot og er den perfekte rammer for at genopleve det danske monarki. Koldinghus har haft flere forskellige funktioner gennem århundreder, som fæstning, kongeslot, ruin, museum og forhandlingssted for adskillige fejder. Der har været tider med storhed og tider med fald.

Her kan du opleve historien fortalt i de egentlig omgivelser. Museet er inddelt i flere forskellige afdelinger, men det anbefales, at du starter i Koldinghus’ historiecenter. Her kan du nemlig i kort form se en oversigt over slottets historie fortalt gennem modeller af slottet.

Historiens Vingesus

Skamlingsbanken

Skamlingsbanken er kendt for sin storslåede natur og store fortælling gennem tiden. Med sine 113 meter over havet, er det også Sønderjyllands højeste punkt. Her kan du spejde udover Lillebælt men også langt ind over Sønderjyllands egne.

Historisk er Skamlingsbanken kendt for folkefesterne i 1843-59 som støtte til den danske del af Sønderjylland. I 1863 blev en 16 meter høj støtte til minde om de danske forkæmpere i Slesvig rejst. Allerede året efter blev den sprunget i luften af preusserne. Folk i området havde dog samlet og gemt stenene. Derfor blev den genoprejst i 1866. Den er endnu at se på Højskamlingen og er bestemt et kig værd - ikke mindst for den gode historie.

Det er også muligt med en guidet tur. Det skal dog bestilles på forhånd.

Subtropisk Badeland

Slotssøbadet

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet kan også benyttes som opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for de, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er 2 saunaer i omklædningsrummene – 1 hos herreromklædningen og 1 hos dameomklædningen. Temp. er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed. 

Vil du vide endnu mere?

Læs mere om de mange muligheder der findes i Kolding.