Skip to the content

Cykelophold i hjertet af Kolding

cykeltur + hotelophold

Cykelophold


Tag på den ultimative cykelferie

 

Gør ophold på cykelturen i skønne omgivelser hos os efter en aktiv cykeldag. Nyd en delikat tapasanretning med lækker vin, og overnat i en af vores velindrettede hotellejligheder for 1 til 8 personer. Alle vores hotellejligheder har eget køkken, så du kan tilberede din yndlingsmad. Stå op til endnu en spændende dag og kom i gear med dejlig morgenmad i vores hyggelige lounge – perfekt til en aktiv dag på skovstier og landeveje.

Benyt gerne vores værktøjskasse med værktøj til at få efterset din cykel, mens du lader op til en frisk ny dag på cykelruten. Du kan også få gode tips til lokale oplevelser i vores reception, samt udforske Kolding og nærområdet på din cykelferie. Vi har forberedt en lille rygsæk med kildevand, nødder, chokolade og en særlig hilsen fra os, med ønsket om en rigtig god cykeltur til dig.

Når du tager cykelophold hos os, har du adgang til alle vores faciliteter, og kan blandt andet benytte vores lånekasse med gode aktiviteter og hyggelige spil. Vi giver gerne et par tips og råd med på turen, uanset om det er anbefalinger af lokale restauranter, seværdigheder, butikker eller naturoplevelser i området nær Kolding.

 

 

Cykelopholdet inkluderer:

-    Overnatning i hotellejlighed efter eget valg

-    En flaske lækker vin ved ankomst på hotellet

-    Tapasanretning der kan nydes med udsigt fra hotellejligheden

-    Morgenmad i loungen med et udvalg af økologiske og lokale råvarer

-    En lille rygsæk til cykelturen med nødder, chokolade og kildevand.

 

 

Du kan bestille opholdet via knappen herunder eller på telefon 7554 1800.

Vi er ved telefonen alle dage kl. 7:30 - 22:00.


Bemærk: Alle spisende gæster skal bookes som voksne.

Cykelvenligt hotel

Bed+Bike

 

Certificeringen Bed+Bike er din garanti for, at både du og din tohjulede altid er godt kørende. Uanset om du er hygge-cyklist eller mere seriøs, så er her de services og faciliteter, du har brug for.

Du er velkommen til at bo, lige så længe, du har lyst. Uanset om du har brug for et stop og en enkelt overnatning på en længere tur, eller du ønsker et længere ophold og et udgangspunkt for flere forskellige éndagsture. Vi finder den løsning, der passer dig bedst.

Stay on the move

Service for cykler og cyklister

 

Når du bor hos os kan du blandt andet:

 • opbevare din cykel i hotellejligheden
 • få pumpet dine dæk
 • låne værktøj til små-reparationer
 • vaske din cykel
 • leje en cykel
 • låne hjelm og barnestol
 • få vasket og tørret dit cykeltøj
 • få information om lokale cykelruter

Fix the bike

Cykel-værktøjskasse

 

I receptionen kan du låne dette Atredo-værktøjssæt. Sættet indeholder alt, hvad du behøver til at klare de mest almindelige reparationer på din cykel. Sættet indeholder blandt andet:

 • kranknøgle
 • frihjulsværktøj til 1/8"
 • 15 mm-pedalnøgle
 • krankboksværktøj
 • frihjulaftrækker
 • pedalarmsaftrækker
 • konusnøgler
 • kædetang
 • dækjern
 • eger-nøgle
 • umbraco-nøgler
 • klingeboltnøgle
 • lappesæt

Vandvejen – rute T11

Vandvejen rute T11 er en smuk cykelrute på cirka 33 kilomenter, langs snørklede landeveje og grusstier rundt på Stenderuphalvøen, der ligger ud til Lillebælt. Du kan følge den Nationale cykelrute N5 ud af byen fra Kolding Hotel Apartments, mens du nyder udsigten over Kolding Fjord. På et tidspunkt drejer ruten af fra cykelrute 5 og hedder nu kun Vandvejen og fører dig ud gennem Stenderup Skovene.

De gamle Stenderup skove - Nørreskov, Midtskov og Sønderskov - strækker sig langs Lillebælts kyst og rummer et omfattende net af skovveje på kryds og tværs. Her er en rest af den store Farrisskov, der i middelalderen udgjorde et bælte tværs igennem Jylland. I skovene kan du finde 5500 år gamle stendysser og over 3000 år gamle gravhøje fra Bronzealderen.

Ruten fører dig videre til Solkær Enge – et enestående naturområde med indsø, våde enge og et rigt fugleliv. Gør stop ved Skamlingsbanken og oplev en af Danmarkshistoriens vigtigste mindesmærker. Ved Skamlingsbanken befinder du dig 113 meter over havets overflade og kan nyde udsigten over hele området mellem Kolding og Christiansfeld. Skamlingsbanken er især kendt for de folkefester, der blev holdt i årene 1843-59 til støtte for den danske sag i Sønderjylland.

 

Tour de France – etape 3

3 etape af Tour de France 2022 er 182 kilometer langt, med start i Vejle og mål i  Sønderborg.

Vejle-området byder på korte men stejle stigninger. før turen fortsætter forbi Jelling, og de UNESCO-bevarede Jellinge-monumenter, der er rejst i 965 af Harald Blåtand.

Ruten kører syd igennem Kolding, der blandt andet er kendt for den mere end 750 år gamle kongeborg Koldinghus. Ved foden af kongeborgen er der mulighed for overnatning hos Kolding Hotel Apartments.

Østersøruten – rute N8

Østersøruten N8 er Danmarks længste nationale cykelrute på 820 km (fratrukket færgeforbindelser). I 2019 blev ruten kåret som Årets cykelrute i Holland. 

Ruten bringer dig igennem noget af Danmarks smukkeste natur og forbi et væld af spændende attraktioner. Omkring 96 km af den 820 km lange Østersørute løber gennem det smukke kystlandskab ved Lillebælt og gennem hyggelige, historiske byer fra Christiansfeld, over Kolding til Fredericia og videre til Middelfart på den anden side af Lillebælt.

Så hvis du har benene til 820 kilometer, er det oplagt at planlægge en overnatning eller to undervejs hos Kolding Hotel Apartments.

Stay Surprised

Køb et gavekort til cykeloplevelser

Overrask en du holder af, med et gavekort til aktive, sjove og forfriskende oplevelser hos Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan bruges til cykelophold, almindelige overnatninger og til vores andre pakkeophold.

Kolding Hotel Apartments

cykel- og ferieoplevelser