Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Den perfekte overnatning når du deltager i events og aktiviteter

Nyd en central og naturskøn base for dit næste event – få mere plads og fleksibilitet hos os.

Hos Kolding Hotel Apartments er der mulighed for overnatning i smukke omgivelser og velindrettede lejligheder. Vores lejligheder kan huse fra 2-6 personer, og i slotssølejlighederne er der plads til op til 8 personer.

Derfor er vores hotellejligheder oplagte til ophold i forbindelse med alle former for idrætsstævner, messer, og aktiviteter i området. Her kan I som team, virksomhed, tilskuer eller familie, overnatte i rammer med plads til alle behov.

Hotellet ligger centralt placeret i hjertet af Kolding og midt i Danmark, så de fleste har kort vej hertil. I lejlighederne er der plads til at lave mad sammen, og der er rig mulighed for at strække benene med en tur rundt om Slotssøen. Der er linned, wifi, forbrug samt slutrengøring inkluderet i prisen – så I kan nyde oplevelserne og opholdet, uden bekymring om forbrugsafregning.

Vi har parkeringsmuligheder lige ved lejlighederne, så I let kan finde en ledig plads. Vi hjælper gerne i receptionen med information og foldere, om løberuter, fitnessprogrammer, og anbefaling af de gode nære oplevelser i området.

I lejligheden kan I være helt jer selv, og I har alle de faciliteter til rådighed, der gør, at I kan få det maksimale ud af dagen.

Der kan tilkøbes en sund, lækker og økologisk morgenbuffet på hotellet, ligesom vi tilbyder rabatter på byens restauranter, hos vores nabo Slotssøbadet, Fitness World, Koldinghus, samt på Designmuseet Trapholt.

Kolding, Trekantsområdet og Syddanmark

Begivenheder og oplevelser

Naturområdet nær Kolding og kulturen i Syddanmark er rig på spændende oplevelser. Kolding er en havneby i kuperet landskab ved fjord, strand og skov. Kolding Hotel Apartments er placeret i Kolding Midtby ved Latinerkvarteret Kolding, nær spisesteder, teatre, museer, butikker, gågade og kongeslottet Koldinghus. Få et overblik over aktuelle og lokale begivenheder via vores samarbejdspartnere herunder.

Kolding Hotel Apartments

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os på vegne af en gruppe eller som eventarrangør, for en særaftale om rabat. Det kan være en bookingkode, hvor deltagere selv bestiller online, eller en specialaftale med samlet bestilling og afregning.

Skriv til os på [email protected] eller ring +45 75541800.

Kampagnekoder med rabat, gælder på overnatning til dagspris med afbestilling og gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter som non-refundable, kampagner, pakker og tilbud.

Udsigt over byen og Slotssøen

Slotssølejlighed

Vores eksklusive slotssølejligheder er den perfekte ramme om events og aktiviteter i blandt andet Trekantsområdet. I Slotssølejlighederne kan der være op til 8 personer, og der er god plads til både at strække benene undervejs, trække vejret på altanen og lave frokost i det store køkken.

Lejlighederne har hver to soveværelser med tilhørende toiletter. Derudover er der øverste plan i kip med en dobbeltseng og en sovesofa, så der er plads til op til 8 overnattende gæster.

Udsigt over Slotssøen

Sølejlighed

I sølejlighederne bor du i vores grønne omgivelse med delvis udsigt til søen, helt tæt på naturen med et fantastisk lysindfald. Fra de forskelligt beliggende Sølejligheder kan du alt efter placering opleve kig/udsigt til Slotssøen og vor nabo Kongeslottet Koldinghus.

Sølejlighederne er placeret i de arkitekttegnede punkthuse, der har forskellige geometriske former som trekanter, cirkler, stjerner eller firkanter. Punkthusenes store vinduespartier giver en betagende oplevelse af naturens farver, himlens lys og årstidernes skiften. Sølejlighederne rummer alle stue, køkken, soveværelse og badeværelse. 4- og 6-personers lejlighederne har et soveværelse med to enkeltsenge sat sammen til en dobbeltseng, samt væghængte senge og enkeltsenge i lejlighedens øvrige soveværelser. Vægthængte senge er 190 cm lange.

Udsigt til gårdmiljøet

Gårdlejlighed

Indtag det grønne rum. Gårdlejlighederne ligger alle i vores hyggelige gårdmiljø. Her har du udsigt til de omkringliggende punkthuse og de lyse, grønne områder. I en gårdlejlighed kan du nyde naturen, selvom du bor midt i byen.

Udsigt til gaden

Gadelejlighed

Mærk byens puls. Gadelejlighederne ligger ud mod den ensrettede Låsbygade med cafeer, butikker og take-away-restauranter. Når du bor tæt på det hele,  skal du regne med, at du kan høre byens liv og summen.

Kolding Hotel Apartments

Book din næste ferie hos os