Skip to the content

Kolding Hotel Apartments

Overnatning og forplejning for erhvervskunder

Beliggende midt i Kolding tæt på banegården

Kolding Hotel Apartments åbner dørene til en verden af fordele, for virksomheder og deres medarbejdere på farten. Med vores centrale beliggenhed midt i Kolding og tæt på banegården, tilbyder vi en fantastisk lokation for blandt andet forretningsophold og langtidsophold.

Vores orangeri og penthouse-lokaler skaber rammerne for produktive møder og arrangementer, hvor erhvervskunder kan gennemføre vigtige aktiviteter og samarbejde i inspirerende omgivelser. Samtidig sikrer vores møblerede og servicerede lejligheder, at medarbejdere kan føle sig hjemme, selv når de rejser på vegne af virksomheden og overnatter ude.

Med fokus på sund og økologisk forplejning kan vores dedikerede team skræddersy gastronomiske oplevelser, der matcher ethvert behov - fra forretningsmøder til teambuilding-arrangementer.

Ved at vælge Kolding Hotel Apartments som din foretrukne samarbejdspartner for erhvervsophold, sikrer du dig ikke blot en praktisk beliggenhed, men også en oplevelse af komfort, fleksibilitet og atmosfære, der giver god energi til din forretningsrejse.

Erhvervstilbud

To forskellige firmaaftaler

Vi ønsker at vores mange gæster vender tilbage igen og igen. Derfor belønner vi også de erhvervskunder, der i større eller mindre grad bruger os som fast base i Kolding. Din virksomhed kan vælge mellem to forskellige firmaaftaler med os.

Fælles for aftalerne er, at de giver dig og din virksomhed mulighed for rabat, fordelagtige vilkår og betalingsbetingelser tilpasset jeres behov. Du kan læse mere om de to forskellige firmaaftaler herunder.

Kolding Hotel Apartments

Møblerede og servicerede hotellejligheder

Vores 73 hotellejligheder er indrettet med lækre designdetaljer, albuerum og rene linjer. Hver lejlighed inviterer dig indenfor i en rummelig stue med tv, som glider over i et integreret tekøkken/alrum. Rummene i lejligheden er alle indrettet med designklassikere og holdt i lyse, rolige farver, fordi vi ønsker at skabe en følelse af frihed og velvære.

Der er separat soveværelse og et badeværelse med føntørrer. Du kan lave din aftensmad i køkkenet, bestille take-away eller besøge én af de mange restauranter og caféer, der ligger lige uden for din dør. I køkkenet finder du to kogeplader, alle hvidevarer, gryder og pander samt diverse service. Det er muligt at låne ekstra udstyr fra vores lånekasse, så du eksempelvis kan stryge dit tøj inden arbejde.

Forretningsrejse

Mere end bare værelse og seng

Uanset hvad du har brug for efter en lang arbejdsdag, så finder du plads, fred og frihed hos os. Du kan smide benene op og slappe af i sofaen foran fjernsynet med den helt store tv-pakke. Du kan sætte dig godt til rette i stuen og arbejde videre. Du kan lave din egen aftensmad i køkkenet, bestille take-away eller besøge én af de mange restauranter og caféer, der ligger lige uden for din dør. Du kan løbe en tur i Marielundskoven, rundt om Slotssøen eller tage en dukkert i Slotssøbadet, der ligger lige ved siden af Kolding Hotel Apartments.

Alle vores hotellejligheder er rummelige, lyse og lækkert indrettede med dansk design og stilrene detaljer. Her er plads til at invitere kolleger eller andre gæster til at spise, hygge eller arbejde, og ønsker I at bo flere i en større lejlighed med hver sit soveværelse, så er det også muligt. Du får med andre ord meget end bare en seng at sove i og de sædvanlige faciliteter, du kender fra et hotel.

Kolding Hotel Apartments

Altid inklusive hos os

Forretningsophold hos os er i en stor og rummelig hotellejlighed med beliggenhed tæt på byens centrum og nærområdets mange tilbud: restauranter, caféer, barer, biografer, spillesteder, teatre, museer og butikker. Invitér kollegaer og forretningsforbindelser, eller nyd nogle dage alene på forretningrejse. Vores lejligheder har masser af plads til 1-6 personer men vi har også to slotssølejligheder med hver plads til 8 personer. Alle vores hotellejligheder er servicerede og møblerede, har fuldt udstyret køkken og inkluderer altid nedenstående.

 

 • Køkken, bad, stue og soveværelse
 • Pålagt linned og håndklæder
 • Håndsæbe, body wash og shampoo
 • Toiletpapir, vasketabs, opvaskebørste, karklud og viskestykke
 • Kaffefilter og pulver til en kande kaffe samt to tebreve
 • El, vand, varme og slutrengøring
 • Gratis højhastigheds-WiFi (medbring gerne chromecast)
 • TV med 28 kanaler, herunder diverse sportskanaler
 • Central beliggenhed ved gågade, Slotssø, Koldinghus og skøn natur
 • Vi har plads til din hund (mod forespørgsel og tillæg)
 • 20% rabat på entré til Trapholt museum
 • 20% rabat på entré til Kongernes Samling Koldinghus
 • 10% rabat på udvalgte af byens restauranter
 • Rabat hos vores nabo Slotssøbadet og Dronning Dorotheas Badstue
 • Benyt vores Lånekasse med de ting du ofte mangler under et ophold
 • Stay Playful giver adgang til en masse sjove lege, spil og aktiviteter
 • Mulighed for at tilkøbe morgenmad, tapas, cava og meget andet

Kolding Hotel Apartments

Andre tilbud fra os