Skip to the content
Booking Open Close
28. oktober 2021
29. oktober 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Kolding Hotel Apartments

Hotellejligheder

Hos Kolding Hotel Apartments tilbyder vi forskellige typer af lejligheder, som kan rumme fra 1 - 8 personer. Hos os kan du bo til gaden, gården eller søen. Alle lejligheder indeholder minimum et soveværelse, en stue med køkken og spiseplads, badeværelse og garderobeskabe. Alle lejligheder er indrettet med danske designklassikere og elegante detaljer. 

Vi tror på overraskelser

Stay Surprised

Hos Kolding Hotel Apartments tror vi på, at selv små overraskelser kan gøre en stor forskel. Vi forsøger hele tiden at overraske positivt både i vores design og i vores services. Derfor lever vi efter princippet Stay Surprised. Vi vil overraske – hver gang. 

Det gør vi i indretningen af lejlighederne, der har forskellige former, så hvert besøg hos os føles som en ny oplevelse. Vi forsøger også at overraske i vores lounge og morgenmadscafé med nye smagsoplevelser og nye produkter. I vores boutique Stay Curious udskiftes sortimentet ligeledes løbende.

Derudover eksperimenterer vi hele tiden med nye tiltag, f.eks. vores Lånekasse med alt fra vaffeljern og brætspil til neglelaksfjerner og mobilopladere, der kan forbedre oplevelsen af at bo hos os. Ligeledes kan du som gæst finde inspiration til oplevelser på vores Map of Surprises, der hænger på væggen i lejlighederne. Kortet viser vej til nogle af de bedste oplevelser i nærheden.

Vores koncepter

Stay Green. Stay Balanced.

Stay Green

Bæredygtighed og deleøkonomi

Vi ønsker at tage et miljømæssigt ansvar gennem bæredygtige og deleøkonomiske initiativer. Det giver mening for os at være grønne, fordi det er en del af vores identitet og koncept, og naturen er en vigtig del af vores omgivelser. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle os og finde på nye måder at tage hensyn til miljøet.

Stay Balanced

Små overraskelser handler også om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv.

Vi tilbyder vores gæster konceptet Stay Balanced. Stay Balanced handler om dig. Dig, der går op i, hvad der er sundt for dit sind og din krop. Dig, der gerne vil passe på miljøet. Og dig, der også husker at nyde livet. Det handler om at finde balancen. Stay Balanced er et koncept, hvor krop, sjæl og miljø er i balance.