Skip to the content
Booking Open Close
27. november 2020
28. november 2020
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

Kolding-attraktioner i samarbejde om lokal luksus

27-05-2019

To af Koldings markante attraktioner har indgået et samarbejde, der skal trække flere livsnydere til Kolding. Kolding Hotel Apartments og restauranten Bror Ditlev tilbyder et Fine Dining-ophold til turister, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. Samtidig vil hotellet trække flere konferencegæster til Kolding i samarbejde med event- og konferencestedet Volkerts Fylke.

 

De er begge vant til at trække gæster til Kolding, og nu vil to af Koldings markante attraktioner trække på samme hammel. Kolding Hotel Apartments har i mange år tilbudt gæster fra både ind- og udland en anderledes hoteloplevelse i store, lækkert indrettede lejligheder på bredden af Slotssøen. Restauranten Bror Ditlev derimod er kun godt et år gammel, men har allerede etableret sig som en lokal gourmet-attraktion.

Fælles fokus på kvalitet og nærvær
De to aktører har flere fællestræk og derfor har de nu indgået et formelt samarbejde.

“Bror Ditlev har fokus på kvalitet, nærhed, æstetik og unikke oplevelser, som de skaber med primært økologiske, og gerne lokale, råvarer. Det passer rigtig godt sammen med vores fokus på dansk design, værtsskab og overraskende oplevelser af høj kvalitet,” siger direktør hos Kolding Hotel Apartments, Jeanette Therkildsen.

Hos Bror Ditlev glæder indehaver Rasmus Vemmelund sig også til det nye samarbejde.

“Kolding Hotel Apartments er en oplagt samarbejdspartner for os på flere måder. Dels fordi hotellet fokuserer på nogle af de samme ting, som vi gør, dels fordi de kan supplere vores tilbud til gæsterne,” siger han og uddyber:

“Vi har lavet et lækkert luksusophold, som vi kalder Fine Dining, hvor gæsterne skal føle sig båret på hænder og fødder lige fra ankomsten hos Kolding Hotel Apartments over gourmetoplevelsen hos Bror Ditlev, og til de vender tilbage til hverdagen igen. Under opholdet sørger vi for det hele, selv transporten fra hotellet til restauranten og retur.”

Udover den gastronomiske oplevelse, som forener det nye nordiske køkken med det traditionelle franske, har Bror Ditlev fokus på nærvær og personlig kontakt med gæsterne. Præcis det samme gælder hos Kolding Hotel Apartments:

“Vi har rigtig mange, både turister og erhvervsgæster, som vender tilbage til os igen og igen. De fortæller os, at de vælger Kolding Hotel Apartments, fordi de ikke bare overnatter her, når de er i Kolding. De bor her,” siger Jeanette Therkildsen.

Koldings nye konferencemulighed
Udover samarbejdet med Bror Ditlev har Kolding Hotel Apartments også indgået et samarbejde med Volkerts Fylke, som ligger i forbindelse med gourmetrestauranten, omkring virksomhedsarrangementer. Volkerts Fylke har rammer og faciliteter til at afholde større møder og konferencer, men kan ikke tilbyde overnatning. Det kan Kolding Hotel Apartments til gengæld, men her har man ikke mulighed for at tilbyde mødelokaler til mere end 10-12 deltagere.

“Mange lokale virksomheder bruger Kolding Hotel Apartments, når de har kunder og medarbejdere på besøg i flere dage. Det, vi hører, er, at man føler sig mere hjemme hos os end på et almindeligt hotel, fordi man har mere plads i lejlighederne end på et traditionelt værelse og flere muligheder i kraft af vores centrale beliggenhed,” siger Jeanette Therkildsen, som glæder sig over, at hotellet nu også kan markedsføre afholdelse af møder og konferencer i samarbejde med Volkerts Fylke.