Skip to the content

Sjove oplevelser i Slotssøbadet i Kolding

Hvis du og din familie leder efter en super sjov og hyggelig aktivitet, som alle kan være med på, er en tur i Slotssøbadet i Kolding en rigtig god ide. I Slotssøbadet er der rigtig mange muligheder for forskellige aktiviteter med vand. Du kan for eksempel prøve dig med den nye Splash-park, aquafitness, babysvømning, crossfit i vand og hot yoga, men det er selvfølgelig også muligt blot at tage derhen og se, hvad der sker.

I et stort og flot vandparadis som Slotssøbadet, er der i hvert fald god mulighed for at få en masse sjove og skønne oplevelser med familie eller venner. Så det gælder bare om at undersøge de utallige muligheder for vandaktiviteter, og så ellers bare komme afsted!

Slotssøbadet åbningstider

Hvis du godt kunne tænke dig at besøge Slotssøbadet, er det selvfølgelig meget relevant at vide, hvornår de åbner og lukker, så du kan arrangere din dag ud fra det. Åbningstiderne varierer lidt fra dag til dag, og nogle gange er der også aktiviteter, der gør, at åbningstiderne er lidt varierende. Som udgangspunkt lyder det dog således:

  • Mandag 05.30 – 21.00
  • Tirsdag 05.30 – 22.00
  • Onsdag 05.30 – 21.00
  • Torsdag 05.30 – 22.00
  • Fredag 05.30 – 18.00 (16:00 fra 1. sept)
  • Lørdag 09.00 – 18.00
  • Weekend/helligdage 09.00 – 18.00

Det er disse tider, der i al almindelighed gør sig gældende, dog med nogle få undtagelser, da der nogle af dagene er aftenhold og aftenaktiviteter, som selvfølgelig gør at svømmehallen holder åbent i længere tid. Desuden er det værd at vide, at der er opkald af vandet cirka 30 minutter før lukketid, undtagen om fredagen, så du behøver ikke selv at holde styr på det.

Vi beder dig dog altid tjekke de aktuelle åbningstider direkte hos Slotssøbadet så du ikke går forgæves – se her:

https://ssbad.dk/slotsso-badet/aabningstider/

Slotssøbadet priser

Når du skal en tur i Slotssøbadet, er det også meget rart at vide, hvordan priserne lyder. Priserne i Slotssøbadet afhænger selvfølgelig meget af, hvad det er du skal.

Hvis du bare gerne vil have en almindelig billet, gælder følgende aldersinddeling af billetter: børn (0-2 år), børn (3-14 år), voksne (15-65 år) og for pensionister 65+ år. - samt førtidspensionister skal medbringes dokumentation.

Hvis I kommer som en gruppe, f.eks. familien, vil prisen være lavere pr. billet.

Derudover er det også muligt at købe klippekort eller månedskort, hvor der også er mange penge at spare - især hvis du ofte benytter dig af Slotssøbadet. Desuden er der også nogle ekstra ting, som man kan betale for, som giver adgang til andre ting i Slotssøbadet. Det er f.eks. sauna billetter. Så uanset om du ofte bruger Slotssøbadet, eller om du bare er der for en enkelt dag, vil der være priser, som kan matche dit behov.

Når du bor hos os tilbyder vi 10% rabat på billetten til Slotssøbadet. Vi opfordrer altid til at tjekke dagspriserne hos Slotssøbadet så du ikke bliver overrasket ved ankomst – se her:

https://ssbad.dk/priser-2/

Slotssøbadet parkering

Hvis du ikke bor tæt på Slotssøbadet, er det også meget relevant at vide, hvad man skal gøre med parkering, for hvis man har mange tasker og lignende med, er det måske ikke det rareste at gå derhen - især hvis man kommer ud med vådt hår. Der er parkering lige ved Slotssøbadet, så det er rigtig nemt - du skal dog være opmærksom på at stille p-skiven. Du kan holde der i 4 timer, hvilket passer helt fint med den tid det tager at få rigtig meget ud af et besøg i Slotssøbadet. Det er altså intet problem, at du kan holde din bil og samtidig nå en helt masse i den skønne svømmehal, og i værste tilfælde må man jo stille p-skiven. Med dette sagt, er der altså ingen grund til ikke at besøge Slotssøbadet i Kolding.