Skip to the content
Det Økologiske Spisemærke

Sund, nærende og lækker

Morgenmadsbuffet

I vores morgenmadscafé finder du alt fra chiagrød, skyr, smoothies, sunde shots og stenalderbrød, til pandekager, croissanter, æg, ost og syltetøj. Som en del af vores service udskifter vi jævnligt vores morgenmadsprodukter, så hvert ophold bliver en unik oplevelse.

Derudover sørger vi for at 30-60% af alle vores produkter er økologiske, hvilket vi mener, giver vores gæster en bedre kvalitet og smagsoplevelse. Du kan læse mere om vores grønne tiltag og Det Økologiske Spisemærke her

Morgenmaden kan bestilles forud for dit ophold eller under opholdet ved at kontakte receptionen.

Velbekomme.

---

Bemærk: Der tilbydes ikke morgenmad i juleperioden. 

Kolding Hotel Apartments

Loungen

Vores lounge, der ligger i forbindelse med receptionen og med direkte adgang til vores skønne orangeri, er et samlingssted for vores gæster. Her er du altid velkommen til at slå dig ned med dagens avis, en bog, din computer, et hold gode kollegaer eller dine nærmeste til en hyggestund og f.eks. nyde en fadøl eller en drink.

Ligesom på resten af hotellet, er der fri adgang til wifi i loungen. Kontakt receptionisten for yderligere information. 

Loungen

Wine Hour

Vi byder gæster velkommen på et gratis glas vin (se skiltning på hotellet for tidspunkter).

Kom og hyg dig i vores lounge, når vi udvalgte dage i ugen byder velkommen til Winehour. Dette er en perfekt mulighed for at nyde et glas vin efter en lang arbejdsdag, og inden I går ud i byen for at spise. 

Winehour tilbydes ikke til grupper og ikke i ferieperioder. 

Vores lille butik ved receptionen

Loungen

Boutique Stay Curious

Når du træder ind i receptionen, ser du med det samme vores lille Boutique Stay Curious. Her finder du blandt andet lækre produkter fra vores nærliggende bryggeri: Trolden Destilleri & Bryghus samt udsøgte vine fra Kolding Vinhandel. Du kan også finde lokale hudplejeprodukter fra Ecooking, organisk fair trade chokolade, eller vores helt egen kaffelikør lavet i samarbejde med Hipsterbrew.

Varerne skiftes løbende ud, så til efteråret kan du eksempelvis finde paraplyer og regn ponchoer. Har du glemt tandbørste, tandpasta eller noget helt tredje, så husk at kigge forbi vores lille Boutique Stay Curious  

Allergivenlighed

Kolding Hotel Apartments

Allergivenlighed

Vi tager hensyn til allergi og allergener når du holder ferie hos os, så du får et ophold hvor du ikke skal bekymre dig om dine allergier.

Morgenmad
Vores morgenmadsbuffet er sæson inspireret, hvilket betyder vi skifer løbende ud i den. Skulle du f.eks. være gluten allergiker eller laktose intolerant, så har vi andre muligheder for dig. Vi serverer mandel drik som et laktose-frit (og miljøvenligt) alternativ til traditionel mælk. Stenalderbrød eller glutenfrie boller er også et substitut til normale boller eller franskbrød. Hvis du ønsker at medbringe din egen mad (f.eks. franskbrød eller mælk) på grund af allergier, er du naturligvis velkommen til det.

Lejligheder
Giver du os besked inden ankomst, giver vi gerne din lejlighed en ekstra grundig rengøring for at sikre, at du kan nyde dit ophold i en allergi-venlig lejlighed. Alt sengetøj vaskes udelukkende med svanemærket sæbe. Derudover er både shampoo, opvaskemiddel, håndsæbe svanemærket. Det samme gælder sæben der automatisk doseres i vaskemaskinen. Svanemærket er din garanti for, at vores produkter er med til at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Vi gør opmærksom på, at både shampoo, håndsæbe og body wash indeholder parfume.

Kontakt os om allergivenlighed 75501800 eller e-mail.

Kolding Hotel Apartments

Book dit næste ophold hos os