Vent venligst...

Slotssølejlighed

6 + 2 pers. lejligheder

Kolding Hotel Apartments kan også tilbyde to luksuriøse slotssølejligheder med 6 + 2 sovepladser.  

2 separate soveværelser med Hästens dobbeltsenge, stor åben overetage med Hästens dobbeltseng og lænestole samt tv. Der er desuden to flytbare madrasser.

Lejlighederne indeholder 2 toiletter, badeværelse med kar og brus og et stort, åbent køkken i forlængelse af stuen. Alle møbler er kendt dansk design, der er gratis internet, og stuen er udstyret med tv og lydanlæg. Lejlighederne har et fantastisk lysindfald og udsigt over hele Kolding Hotel Apartments, Koldinghus og Slotssøen. 

 

Der er adgang til lejlighederne gennem trappetårn med elevator.

 

6 + 2-pers. slotssølejligheder: 

2 soveværelser med dobbeltsenge + 1 soveværelse i åben overetage med dobbeltseng, 2 flytbare madrasser, stue, køkken og bad.

Lejlighedsoversigt

Ekstra plads – ekstra leverum

Vi har to slotssølejligheder med flere kvadratmeter og højere til loftet end i de øvrige lejligheder. I slotssølejlighederne er der plads til hele familien eller alle vennerne  og samtidig rigelig plads og ånderum.

Lækre detaljer

I slotssølejlighederne har vi kræset om detaljerne både på badeværelset, i stuen og på overetagen, så du kan føle dig ekstra godt tilpas.

Design i fokus

Du kender sikkert allerede klassikerne, og måske har du spottet dem på billederne. Vi har udvalgt en række danske klassikere til indretningen af Slotssølejlighederne, der blandt andet er udstyret med B&O-anlæg. 

Gadelejligheder

Mærk byens puls

Se mere

Gårdlejligheder

Indtag det grønne rum

Se mere

Sølejligheder

Nyd udsigten

Se mere