Vent venligst...

Kolding Hotel Apartments

Stay Surprised

Hos Kolding Hotel Apartments tror vi på, at selv små overraskelser kan gøre en stor forskel. Vi forsøger hele tiden at overraske positivt – både i vores design og i vores services. Det er derfor, vi lever efter princippet Stay Surprised. Vi vil overraske – hver gang. Vi er på mange måder et anderledes hotel – det erkender vi, og vi ser det faktisk som vores største styrke. Det giver os nemlig mulighed for at være fleksible, at tilpasse os den enkeltes behov, at skabe de bedste betingelser for vores gæster og ikke mindst: At overraske, så du kan stay surprised.

Det gør vi ikke mindst i indretningen af lejlighederne, der har forskellige former, så hvert besøg hos os føles som en ny oplevelse. Lejlighederne er alle indrettet med lækkert design og finurlige detaljer. Vi forsøger også at overraske i vores lounge og morgenmadscafé med nye smage og nye produkter, og i vores boutique Stay Curious udskifter vi også sortimentet løbende.

Derudover eksperimenterer vi hele tiden med nye tiltag, der forbedrer oplevelsen af at bo hos os – for eksempel vores Lånekasse med alt fra vaffeljern og brætspil til neglelakfjerner og mobilopladere. Som gæst kan du finde inspiration til oplevelser på vores Map of Surprises, der hænger på væggen i lejlighederne. Kortet viser vej til nogle af de bedste oplevelser i nærheden.

Vi udvikler os hele tiden hele tiden ud fra vores slogan Stay Surprised, og nedenfor kan du læse om nogle af de andre grene af Stay Surprised, der afspejler vores koncept. 

 

_______________________________________________________________________________

 

STAY GREEN

Vi ønsker at tage et miljømæssigt ansvar gennem bæredygtige og deleøkonomiske initiativer. Det giver mening for os at være grønne, fordi det er en del af vores identitet og vores koncept, og naturen er en vigtig del af vores omgivelser. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle os og finde på nye måder at tage hensyn til miljøet. Det gør vi blandt andet ved at genbruge alle de glemte sager, der ikke bliver afhentet, i vores lånekasse. Så har du glemt din oplader, eller har du lyst til at spille et brætspil, så er der ingen grund til at købe nyt – du kan bare låne det af os. Vi tilpasser møbler eller giver dem væk i stedet for at smide dem ud. Vores sengeborde er for eksempel lavet af gamle boghylder. 

Vi sparer på energien ved at have LED-pærer, toiletpapir af genbrugspapir, vandsparer på bruserne og automatisk varmestyring i alle lejligheder. Vi har ugentlig håndklædevask eller ved behov – og selvfølgelig altid ved afrejse. Vi forsøger at håndtere spild ved at udlevere kaffefiltre, opvasketaps og tebreve, så du ikke selv behøver at købe for store mængder. Vi reducerer madspild gennem lagerstyring i forhold til antallet af gæster. Madvarer genanvendes til biogas gennem miljøordningen ReFood, og genanvendelige madvarer doneres til Kolding Madhjælp. Sæbedispensere bliver ikke smidt ud, men genopfyldt.

 

Kolding Madhjælp
Gæster og Koldingensere kan nu donere deres overskydende mad til Kolding Madhjælp. Maden skal bare afleveres i receptionen hos Kolding Hotel Apartments, og hver fredag giver vi det videre til Kolding Madhjælp. Kolding Madhjælp er et fællesskab af frivillige, der donerer god og frisk overskydende mad til socialt udsatte, der modtager alt mad, så længe det ikke er letfordærveligt.

Stay Green Bag
Plastikposer er en stor belastning for dyreliv og miljø. Genbrug derfor dine plastikposer, eller drop dem helt og brug i stedet en stofpose. I alle lejligheder finder du en stofpose, som du er mere end velkommen til at låne, mens du er her. Stofposen kan også købes i receptionen.

 

___________________________________________________________________________

 

STAY BALANCED

Små overraskelser handler også om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv. Derfor tilbyder vi vores gæster konceptet Stay Balanced. Stay Balanced er for dig, der går op i, hvad der er sundt for dit sind og din krop. Dig, der gerne vil passe på miljøet, og dig, der også husker at nyde livet. Det handler om at finde balancen. Læs mere her.