Skip to the content
Booking Open Close
7. april 2020
8. april 2020
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

Stay in business

Unikke hotellejligheder

Vi ved, at ude er godt, men hjemme bedst.

Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du kan føle dig hjemme og har mulighed for både at arbejde og slappe af. Vi er mere end bare et opholds- og overnatningsted – mere end et hotel. Her har du lys, luft og albuerum i din helt egen hotellejlighed i hjertet af Kolding.

 

Stay Business

Hotellejligheder med alt inklusiv

Vores 73 hotellejligheder er indrettet med lækre designdetaljer, albuerum og rene linjer. Lejligheden byder dig indenfor i en rummelig stue med tv, som glider over i et integreret tekøkken/alrum. Rummene i lejligheden er alle indrettet med designklassikere og holdt i lyse, rolige farver, fordi vi ønsker at skabe en følelse af ekstra god plads.

Der er separat soveværelse og et badeværelse med føntørrer. Du kan lave din aftensmad i køkkenet, bestille take-away eller besøge én af de mange restauranter og caféer, der ligger lige uden for din dør. I køkkenet finder du to kogeplader, alle hvidevarer, gryder og pander samt diverse service. Det er muligt at låne ekstra udstyr i vores lånekasse, så du for eksempel kan stryge dit tøj inden arbejde. 

Stay Upgraded

Business-koncept

Uanset hvad du har brug for efter en lang arbejdsdag, så har du plads, fred og frihed til det hos os. Du kan smide benene op og slappe af i sofaen foran fjernsynet med den helt store tv-pakke. Du kan sætte dig godt til rette i stuen og arbejde videre. Du kan lave din egen aftensmad i køkkenet, bestille take-away eller besøge én af de mange restauranter og caféer, der ligger lige uden for din dør. Du kan løbe en tur i Marielundskoven og rundt om Slotssøen eller tage en dukkert i Slotssøbadet, der ligger lige ved siden af Kolding Hotel Apartments.

Alle vores hotellejligheder er rummelige, lyse og lækkert indrettede med dansk design og stilrene detaljer. Her er plads til at invitere kolleger eller andre gæster til at spise, hygge eller arbejde. Og ønsker I at bo flere i en større lejlighed med hver sit soveværelse, så er det også muligt.

Du får med andre ord meget end bare en seng at sove i og de sædvanlige faciliteter, du kender fra et hotel. Derfor kalder vi vores business-koncept for Stay Upgraded

Alt inklusive business-koncept

Stay upgraded

Du kan blandt andet glæde dig til følgende opgraderinger:

Fra værelse til lejlighed
Du bor i din helt egen lejlighed med ekstra god plads og separate rum inkl. soveværelse og et lille køkken.

Fra udkant til indre by
Du bor midt i Kolding med både byliv, natur, et væld af spisesteder og andre muligheder lige uden for døren.

Fra service til nærvær
De fleste af vores gæster har boet her før, og vi er stolte, når de kommer igen. Derfor gør vi en ekstra indsats for, at du skal føle dig set, velkommen og hjemme hos os.

Fra business as usual til små overraskelser
Vores motto er Stay Surprised. Vi udvikler hele tiden vores faciliteter, tilbud og muligheder, så du vil ofte opleve, at der er sket noget nyt siden sidst. Vi gør også, hvad vi kan for at overraske dig, mens du er her.

"Jeg har rejst og boet på hoteller, over hele verden. Når jeg er i Kolding, bor jeg hos Kolding Hotel Apartments, fordi det netop ikke er et hotel. Jeg har hotelfaciliteterne, service og reception, men her er plads."

Henrik Thystrup, Solar

Stay Business

Book nu