Vent venligst...

Forretningsmøder med og uden overnatning

Hold jeres næste møde, arrangement eller samtale hos Kolding Hotel Apartments

Har du brug for en anderledes og indbydende ramme om dit næste bestyrelsesmøde, direktionsmøde, teammøde eller måske en workshop? Vores lyse og lækkert indrettede lejligheder kan huse fra 2-6 personer, og i vores eksklusive penthouselejligheder er der plads til møder med op til 10 deltagere.

 

Lejlighederne er oplagte til heldagsmøder og workshops. Ikke alene ligger de centralt placeret i hjertet af Kolding og midt i Danmark, så de fleste har kort vej hertil. I lejlighederne er der for eksempel også mulighed for at lave mad sammen som en del af mødet og masser af muligheder for at strække benene og krydre mødet med en tur rundt om Slotssøen og måske et besøg på Koldinghus, som er en af Kolding Hotel Apartments’ nærmeste naboer.

 

I lejligheden kan I være helt jer selv, og I har alle de faciliteter til rådighed, der gør, at I kan arbejde koncentreret og fokuseret og få det maksimale ud af dagen. Der mulighed for forplejning og lån af av-udstyr til møder og workshops, og der er naturligvis også mulighed for at overnatte i lejlighederne, hvis der er mødedeltagere, som kommer langvejs fra, eller hvis dit arrangement løber over flere dage.

 

Kontakt hotelchef Heidi Waltz for at høre mere om mulighederne for møder, workshops og andre arrangementer hos Kolding Hotel Apartments.