Skip to the content
Booking Open Close
24. september 2021
25. september 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Medlemsrabat for Ældre Sagens medlemmer hos Kolding Hotel Apartments

Spar 20% på din overnatning

Bo ved Slotssøen og Koldinghus i ferielejlighed – lige i hjertet af Kolding – tæt på natur og mange oplevelser.

Vores ferielejligheder har eget køkken, stue, badeværelse og separate soverum med plads op til 6 personer. Vælg selv om I vil bo med kig til Slotssøen eller Koldinghus, i gårdens rolige omgivelser eller ud til gaden og byens pulserende liv.

Byens butikker og restauranter ligger i gåafstand. I det hele taget byder Kolding området på et væld af oplevelser. Derfor er Kolding Hotel Apartments er et godt udgangspunkt for både ro og hygge samt mange forskellige oplevelser.

Ved ankomst skal medlemsnummer fremvises.

Dronningens Broderier på Koldinghus
Leif Tuxen©

Spar 20% på entré

Dronningens Broderier på Koldinghus

Koldinghus er nu en del af Kongernes Samling og der vil fra første åbningsdag blive en markant tydeligere royal profil på Koldinghus.
Det tidligere kongeslot, Koldinghus, er dermed kommet i selskab med Rosenborg og Amalienborg, som også er en del af Kongernes Samling. Dette betyder at genstande, der hidtil altid har været eksklusivt i hovedstadens slotte, nu også kan komme på udstilling på Koldinghus.

I forlængelse af denne nyfundne sammenlægning, vil H.M. Dronning Margrethe II's private broderier blive en udstilling fra d. 24. april til 30. december 2021.
Dette er første gang at broderierne vil komme i offentlighedens skue og er et kig ind til personen bag den royale titel. 

"Udstillingen kommer til at vise en mere privat side af dronningen, og jeg vil tro, at hvis det er muligt, så vil dronningen gøre meget for kunne komme og åbne udstillingen" - Thomas C. Thulstrup."

Konge, kriger og salvet af Gud

Christian 5

24. april til 31. oktober

Oplev historien om kong Christian 5, den første enevældige konge salvet af Gud. Den folkelige konges liv, styrker og svagheder bliver i denne udstilling præsenteret i form af flere genstande fra majestætens liv.

Disse genstande fortæller historien om kong Christian 5 og hans mere folkelige fremtræden i forhold til hans far kong Frederik 3. Hertil vil busten af kong Christian 5, skabt af Jim Lyngvild, også være udstillet, hvilket giver dig muligheden for at se en nyfortolkning af kongen.

Gå heller ikke glip af weekenderne på Koldinghus, hvor slottet kommer til live med flere medlemmer af Christian 5's hof.

Christiansfeld

Tag et smut forbi UNESCO byen Christiansfeld

Besøg ét af Danmarks 7 vidundere på dit besøg i Kolding. Hvis du er interesseret i historie og ikoniske bygninger, vil du helt sikkert finde Christiansfeld interessant.

I dette velbevarede samfund, som Brødremenigheden opførte i 1773, ligger de ikoniske gulstenshuse side om side. Brødremenigheden er ikke kun kendt i Danmark, men over hele verden.

Christiansfeld er på UNESCO Verdensarvsliste, hvilket betyder, at byen er blevet erklæret bevaringsværdig under det internationale verdensarvsprogram. Formålet med dette program er at benævne og beskytte steder, som har enestående betydning. Byen blev optaget på listen den 4. juli 2015 og blev her markeret som et ganske betydningsfuldt sted.

Du kan tage på opdagelse i de fine brostensbelagte gader, mens du nyder en af de berømte honningkager.

Geografisk Have

Oplev Kina, Sydamerika, Nordamerika, Asien, Europa, Japan & Sibirien

Besøg Geografisk Have

Ønsker I at se en botanisk have helt udover det sædvanlige, så er Geografisk Have i Kolding et særligt godt bud. Haven byder på en helt unik plantesamling fra hele verden.

Navnet Geografisk Have kommer sig af, at haven er opdelt i kontinenter og forskellige lande. Du vil derfor kunne gå på opdagelse i Europa, hvor bøgen, slangegran og paradisæblet findes. Eller måske vil du langt væk til Sibirien? Her kan I opleve den sibiriske iris eller den vidunderlige ædelgran.

Hent kortet her

Trapholt

Trapholt

Et moderne kunstmuseum

Trapholt er det eneste museum i Danmark, hvor du både kan se kunsthåndværk, billedkunst, møbeldesign og design. Her er den moderne kunst i højsædet, og museets særudstillinger byder altid på et møde med både danske og internationale kunstnere og designere.

Frem til midt august kan du opleve den mest omfattende udstilling om Arne Jacobsen nogensinde. Her bliver du præsenteret for en af de mest indflydelsesrige arkitekters værker samt person.

Super lækker lejlighed og meget serviceminded personale

Morten fra Silkeborg

Dejlige bolliger, tæt på bymidten, perfekt udsigt til slotssøen.

Gritt fra Bogense

Perfekt beliggenhed. Dejlig lejlighed. god service og forplejning.

Isabella fra Frederiksberg

I har jo en fantastisk beliggenhed og dejlig indrettede lejligheder. Derudover har vi mødt den bedste service.

Dorte fra Køge

Gode faciliteter. God service over mail inden besøg. God modtagelse på dagen. Lækker tapas og dejlig morgenmad. Vi ses.

Martin fra Bramdrupdam