Skip to the content
Booking Open Close
6. december 2021
7. december 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Kolding Hotel Apartments

Weekendophold i Kolding

Trænger du til en pause fra hverdagens trummerum? Tag væk i weekenden og forkæl dig med et weekendophold i skønne omgivelser. Med din egen ferielejlighed er der mulighed for det romantiske getaway med gourmetmiddag og wellness. Det er også muligt at tage familien med på et weekendophold i en af vores større lejligheder.

Sølejlighed stue
Sølejlighed stue
Gadelejlighed stue
Gadelejlighed stue
Køkken
Køkken
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse

Ferielejligheder i hjertet af Kolding

Vi er centreret i midtbyen og er Koldings eneste lejlighedshotel, hvor du får mere plads, bedre beliggenhed og flere muligheder. I alle vores lejligheder finder du altid soveværelse, stue, køkken og badeværelse. 

Vi elsker at overraske vores gæster - også dem, der besøger os igen og igen. Det gælder i indretningen af lejligheder med lyst og venligt dansk design.

Med i prisen er også håndklæder, linned, sengetøj, opvasketabs til opvaskemaskinen, toiletpapir samt forbrug af el og varme.

 

Wellnessophold i skønne omgivelser

Wellness i skønne omgivelser

Velkommen til en verden af afslapning. Med et wellnessophold hos Kolding Hotel Apartments kan I forkæle hinanden. I får mulighed for at nyde udsigten over Koldinghus og Slotssøen fra spaen på toppen af Dronning Dorotheas Badstue, som er vores nærmeste nabo.

Spaopholdet er inklusiv. 50 minutters behandling, entré til alle bade og faciliteter i badstuen, tapas, vin og lækker morgenbuffet.

 

Badeland med Splash-park

En weekend med gourmet

Træd indenfor til en uforglemmelig aften i slottets madkælder, overnat i en af vores lækkert indrettede ferielejligheder, og nyd morgenmaden i vores hyggelige lounge. Vores gourmetophold er lavet i samarbejde med Madkælderen, der har til huse i kælderen under det gamle kongeslot, Koldinghus. Det giver de perfekte rammer om en skøn middag.

Med i opholdet er 4-retters middag inklusiv vinbuffet.

Weekendophold med familien

Weekendophold med familien

Tag på byferie med familien, hvor I kan opleve utallige af attraktioner. Med jeres ferielejlighed har i base i centrum af et væld af oplevelser, såsom LEGOLAND ®, Givskud ZOO, Trapholt og mange andre.

Det kunne også være at tage på shopping i Kolding Storcenter eller midtbyen, som ligger i gåafstand igennem den charmerende indre by. Her finder I historiske bygninger og en smuk gågade, hvor I også kan gøre et stop forbi en af de mange restauranter. Der alt fra det hurtige cafébesøg til lækre gourmet middage.

Og fik vi sagt at I får rabat på et udvalg af byens restauranter? Se dem her.

Badeland med Splash-park

Badeland med Splash-park

Gør også brug af vores nabo, Slotssøbadet, et subtropisk badeland med Splash-park. Her får du, som gæst, også 10% rabat på din billet.

I Slotssøbadet er der rigtig mange muligheder for forskellige aktiviteter med vand. Du kan for eksempel prøve dig med den nye Splash-park, aquafitness, babysvømning, crossfit i vand og hot yoga, men det er selvfølgelig også muligt blot at tage derhen og se, hvad der sker.

Nytårsophold med 5-retters gourmet menu

Nytårsophold med 5-retters gourmet menu

Fejr din nytårsaften i hjertet af Kolding tæt ved det smukke Koldinghus og Slotssøen. Her vil du kunne nyde sammenværet med dine nærmeste i en dansk designet ferielejlighed. Læn dig tilbage i sofaen, se H.M. Dronningens nytårstale med et dejligt forfriskende glas bobler, og få en fantastisk start på det nye år.

Stay Surprised

Giv et gavekort

Overrask en du holder af med et gavekort til Kolding Hotel Apartments. Gavekortet kan både bruges til almindelige overnatninger og til vores mange særlige pakkeophold.