Skip to the content
Booking Open Close
24. januar 2021
25. januar 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

Nyd en afslappende ferie

 

Tjek ind og slap af hos Kolding Hotel Apartments i hjertet af Koldings latinerkvarter med kongeslottet Koldinghus og Slotssøbadet som nærmeste naboer.

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i den kommende Påskeferie.
Oplev den skønne natur omkring Kolding, såsom Marielundskoven, Kolding Ådal, Slotssøen med den romantiske Kærlighdsstien. Og til de mere livlige sjæle, er den ene af vores naboer et subtropisk badeland, hvor den glade vandhund kan slippes løs i flere timer, imens der også kan findes afslapning i dampbadet eller Dronning Dorotheas Badstue.

I kan også gå på opdagelse i Koldinghus, der i 2021 bliver en del af Kongernes Samling. Der vil nemlig for første gang fra d. 25 marts være en udstilling med 100 af H.M. Dronning Margrethe 2.'s private broderier.

Opholdet er inklusiv:

 

  • 3 overnatninger i din egen lækre ferielejlighed
  • Gratis wi-fi
  • TV med 30 kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Marielundskoven

Aktivitet og afslapning i Marielundskoven

Marielundskoven ligger et stenkast fra Kolding bymidte og er et populært udflugtssted – med god grund! I Marielundskoven finder du nemlig et mekka af aktiviteter for krop og sjæl. Der findes et stort antal forskellige vandreruter i varierende sværhedsgrader, så der er muligheder for alle familiens medlemmer. Skal pulsen lidt mere op, findes der Sundhedssporet, hvor I kan måle jeres konditionstal, eller I kan træne balance, styrke eller koordination i træningspavillonen. Hvis det er afslapning I kommer efter, så er det med et fiskeritegn også muligt at koble fra og fiske i skovenes søer, eller I kan gå på jagt efter spiselige svampe i jordbunden.

Skoven består af alt mellem tæt granskov til sum-områder og er helt igennem idyllisk med en hellig kilde og Marielundsøen, der er skovens midtpunkt. Og så er det endda nemt at komme til skovene – både på cykel eller til fods!

Kolding Ådal

Naturskønne Kolding Ådal

I Kolding Ådal er der rig mulighed for at opleve naturen på tæt hold. Åen skærer gennem Kolding og løber hele vejen ud til motorvejen. Her er der mulighed for at se skov, vand og åbne vidder, som viser flotte udsigtspunkter.

Ådalen på cykel

Gennem Kolding Ådal går Ådalsruten, som er en cykelrute. Ruten er ikke afmærket, så det er vigtigt at medbringe kort. Den bringer dig forbi både historiske som naturmæssige seværdigheder.

Tag børnene med til en hyggelig dag i Kolding Ådal

I Ådalen kan du medbringe picnickurv og fiske i Kolding Å. Du kan også tage børnene med ud og sejle kano – eller for de lidt større – i kajak. Ådalen er et oplagt sted for alle aldre, hvor I kan få en dejlig dag i naturen.  

Kærlighedsstien

Kærlighedsstien

Vil du gerne gå en dejlig tur med dine kære i hjertet af Kolding? Så har vi et bud på en oplagt tur her.

Kærlighedsstien blev navngivet i 1868 og blev skabt af beskæftigelsesarbejdere. Kærlighedsstien løber langs med søbredden, så hvis du går en tur der, får du super god udsigt til søerne. Hvis du gerne vil gå en rigtig dejlig tur, som viser alle de gode sider af naturen, uden at du skal søge langt væk fra byen, så er Kærlighedsstien en rigtig fin ide for dig og dine venner, familie eller kæresten. På denne måde får du også set sider af Kolding, som du måske ikke har set før eller vidste fandtes. Oplevelserne venter derude med en hyggelig tur langs denne unikke sti.

Kolding Hotel Apartments

Book din ferie nu