Skip to the content
Booking Open Close
28. oktober 2021
29. oktober 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Nytårsophold med 5-retters gourmet menu

Fejr din nytårsaften i hjertet af Kolding tæt ved det smukke Koldinghus og Slotssøen. Her vil du kunne nyde sammenværet med dine nærmeste i en dansk designet ferielejlighed. Læn dig tilbage i sofaen, se H.M. Dronningens nytårstale med et dejligt forfriskende glas bobler, og få en fantastisk start på det nye år

Fuldt udstyret lejlighed med alt hvad der hører til

Når du bor hos Kolding Hotel Apartments, får du din egen fuldt udstyret hotellejlighed, hvilket betyder at du kun skal have dine egne toiletsager med. 
I lejligheden finder du altid soveværelse, stue, køkken, service og badeværelse. Med i prisen er også håndklæder, linned, sengetøj, opvasketabs til opvaskemaskinen, toiletpapir samt forbrug af el og varme.

Læs mere omkring lejlighedens inventar her.

Vi er allergivenlige

For at sikre en god nats søvn er alle vores dyner og hovedpuder allergivenlige, hvilket betyder at du trygt kan falde i søvn. Det samme gælder vores sæbe, vaskemiddel, shampoo og body wash, der er svanemærket, verdens strikse miljøcertificering.

Central beliggenhed med masser af mulighed for kulturindslag

Under dit ophold vil du befinde dig centralt i Kolding. Kolding Hotel Apartments er placeret i mellem 3 af Koldings pejlemærker, Koldinghus, Latinerkvarteret og Slotssøbadet. Du vil dermed have nem adgang til wellness, Danmarks rige kulturhistorie og det charmerende byliv.

Check-in er fra kl. 15 og check-ud er senest kl. 11.

5-retters middag fra Madkælderen

Gourmet menu fra Madkælderen

Gør din nytårsaften helt speciel med en udsøgt middag fra Madkælderen, som er kendt for deres fokus på lokale autentiske råvarer, høje standarder og evigt nytænkende sjæl.

Menuen består af 5 retter, snack, forret, mellemret, hovedret og dessert.
Den høje kvalitet og kærlighed for lokale råvarer betyder også at menuen først kan skræddersyes, når vi kommer tættere på december.

Pris pr. pers. 498,- 

Til den nysgerrige sjæl kan vi fortælle at forrige års menu bestod af:

5-retters middag fra Madkælderen

Menu 2020

Snack

SALT | BLØDT | SPRØDT

Madkælderens sprøde surdejsflager med trøffelmayo, snackpølser og saltede mandler.

 

Forret

HUMMER | FLØDE | SALTURT

Hummer fra Lillebælt - hummertimbale i klassisk hummerbisque med dild-olie og syltet salturt.

 

Mellemret

FASAN | ÆBLE | JORDSKOK

Røget dansk fasan på æblepure toppet med rød karse og sprøde jordskok-chips.

 

Hovedret

OKSEMØRBRAD | PASTINAK | TIMIAN

Oksemørbrad med sauté af gulerødder, pastinak og løg. Hertil Pommes Anna med timian i lag-på-lag med smør, og kraftig sauce af rødvin og havtorn.

 

Dessert

CHOKOLADE | BÆR | KNAS

Kraftig brownie af 70,5% chokolade fra Callebaut, hvid chokoladeis fra Lillis med syrlig bærcoulis og knas på toppen.

 

Inkl. Madkælderens surdejsbrød og rørt smør fra Elmegaarden.

Spa og Wellness

Løft din nytårsaften med spa og wellness

Hos vores nabo Dronning Dorotheas Badstue, kan du bestille tid til spa og wellness. Kom i balance imens du flyder i saltvandsbassinet, hvor det 34° varme vand har lige så højt et saltindhold og flydeeffekt som Det Røde Hav.

Du kan også få renset ud i badstuens store luksussauna med lysterapi, som kommer op på omkring 80°, eller gå ud på terrassen og nyde udsigten over Slotssøen fra deres udendørs sauna.

Ønsker du behandlinger, såsom hamam, mudderindpakning, massage eller andet, er dette også muligt med bestilling. Du kan læse meget mere om de forskellige behandlingsmuligheder her.

Dronning Dorotheas Badstue er meget populært og ønsker du adgang, anbefaler vi altid at bestille 1-2måneder i forvejen. Du kan bestille adgang og behandlinger ved at kontakte receptionen på mail eller +45 7554 1800.

En romantisk nytårsaften

En romantisk nytårsaften

Tag af sted på en romantisk aften, hvor vi byder jer velkommen i jeres egen hyggelige lejlighed.

Nyd hinanden og glem tiden, når I tager i Dronning Dorotheas Badstue eller nyder den delikate middag fra Madkælderen. Forkæl hinanden med blomster og bobler. Tag tid til at slappe af i jeres lejlighed og plej forholdet med velvære, ro og hygge.

I jeres ferielejlighed vil I kunne have en romantisk aften med lys på bordet og idyllisk udsigt til Slotssøen eller Koldinghus. Ved årsskiftet vil I ligeledes have en mageløs udsigt over Slotssøen, der reflekterer festfyrværkeriet i sin pragt.

Familie hygge

Tag familien med på nytårsophold

Find ny energi i et nytårsophold med familien, hvor I får et afbræk fra hverdagen og har tid og fokus til hinanden. Med et nytårsophold får I muligheden for at træde ud af traditionerne og opleve nytåret på en helt ny måde.

Her er der plads til både familie hygge omkring nytårsmiddagen samt ro hver for sig. I vores Lånekasse finder i spil og sjove lege såsom Ludo, Vild Katten, kort, Klods Major, Trivial Pursuit og meget mere.

Og er der noget bedre sted at skyde fyrværkeri af end ved Slotssøen? Der er plads og god udsigt over hele byen. Det eneste vi forbeholder os, er at I skyder af ved søen og ikke mellem lejlighederne.

I kan også i løbet af dagen tage med børnene forbi Legeparken, hvor I finder et væld af forskellige aktiviteter. Dyk også dybere ned I Koldings små og stor historie med vores stjerneløb, som I gratis kan afhente i receptionen eller her.

Opholdet er inklusiv:

 

  • 3 overnatninger i din egen lækre ferielejlighed
  • Gratis wi-fi
  • TV med 30 kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og velsmagende morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.