Skip to the content
Booking Open Close
6. december 2021
7. december 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Nyd din juleferie i hjertet af Kolding

Kolding Hotel Apartments ligger i Koldings charmerende midtby, tæt ved det smukke Koldinghus og Slotssøen. Her kan du og dine nærmeste mærke julefreden sænke sig, mens I hygger jer i en behagelig hotellejlighed. Bliv hos os året ud, og gør nytårsaften til noget helt særligt, med en lokalt tilberedt 4-retters gourmet nytårsmenu.

Jule- og nytårsophold er inklusiv:

 

  • Overnatning i din egen lækre ferielejlighed
  • Gratis wi-fi
  • TV med 30 kanaler, herunder diverse sportskanaler
  • El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

Tilkøb desuden 4-retters gourmet nytårsmenu og lækker morgenmad til nytårsmorgen. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

4-retters middag

Nytårsmenu 2021/22

 

Årets Nytårsmenu er sammensat af køkkencheferne fra restaurant Marinaen og Madkælderen Koldinghus.

Gør din nytårsaften helt speciel med en udsøgt middag – tilberedt af dygtige lokale kokke, som er kendt for deres fokus på friske råvarer, høje standarder og delikat kokkekunst.

Menuen består af 4 retter med forret, hovedret, dessert og kransekage.

Dæk et flot nytårsbord til dine gæster og anret menuen efter køkkenchefernes vejledning, som findes sammen med menuen i cateringkasser der leveres direkte til din hotellejlighed.

395,- pr. kuvert

4-retters middag

4-retters gourmet menu

 

Forret

SKALDYRSSUPPE | TORSK | URTER

Cremet skaldyrssuppe legeret med fløde serveret med luftig soufflé af friskfanget torsk, vinterens sprøde urter og urteolie. Hertil friskbagt brød.

 

Hovedret

TOURNEDOS | PASTINAK | SPINATTÆRTE

Rosastegt Tournedos af okse med langtidsbagt pastinak slynget i timian, spinattærte smagt til med Muscat og sauteret løg. Hertil urtebraiseret kartoffelfondant og okseglace reduceret med røde vine.

 

Dessert

PANNA COTTA | PASSIONSFRUGT | MARENGS

Italiensk flødefromage med vanilje og låg af passionsfrugt. Pyntet af med crumble af chokolade, knasende sprøde brud af italiensk marengs og rustik sødet coulis af overmodne hindbær.

 

Kransekage

Hjemmelavede kransekagetoppe med variation af nødder og kandiseret frugt.