Skip to the content
Booking Open Close
24. september 2021
25. september 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Sydjyllands store stolthed – LEGOLAND®

 

Det sydlige Jylland bærer en masse charme, som vi ikke kan modstå. En af disse er Danmarks egen LEGOLAND®, som har beliggenhed i Billund. Der er tale om små 45 kilometers afstand mellem Kolding og Billund, så hele Danmarks legeland er i køreafstand fra Kolding Hotel Apartments. Køreturen tager ca. 37 minutter i bil via rute 176. Billunds LEGOLAND® er stedet, hvor folk i alle aldersgrupper kan komme og have en uforglemmelige dag med familien, firmaet og andre. LEGOLAND® er et sted, der med garanti underholder alle, uanset alder, og samler hele familien, til nogle helt unikke oplevelser, som man kun finder ét sted; Nordmarksvej 9, 7190 Billund.

 

LEGOLAND® i Billund

 

LEGOLAND® i Billund tilbyder dig og dine medrejsende mere end 50 forskellige forlystelser. Her vil I opleve en bred variation hvad angår aldersgrupper; der er forlystelser til børn såvel som til voksne. Det er det perfekte univers for dig, hvis du mindst én gang årligt vil have stillet dine adrenalinbehov. Dermed ikke sagt at man absolut skal og behøver at være adrenalinsøgende, for at kunne besøge og have det sjovt i LEGOLAND®.

LEGOLAND® i Billund tilbyder aktiviteter til enhver smag, og hvis man ikke føler for at afprøve de vilde forlystelser, såvel som rolige forlystelser, så er LEGOLAND® spækket med lækre spisesteder, cafeer, isboder og meget andet. Naturligvis, er ethvert spisested en oplevelse i sig selv, som er et besøg hver. Hvis man ikke påtænker at spise på nogle restauranter, så kan man sagtens selv tage madpakker med, idet, at LEGOLAND® har et stort areal, hvor man kan holde pauser, spise samt tilberede egen mad, på fx grill, hvis det skulle lyste. Mange gæster vælger at tage egen mad med færdiglavet, eller også tilbereder de det på stedet. Det har også sin charme, især i de varme dage i sommerens løb.

 

LEGOLAND® billetter og priser – her er mulighederne

 

Du kan som gæst opleve Legoland på 4 forskellige måder.

Den første måde du kan opleve LEGOLAND® i Billund på, er via en 1-dagsbillet. Her foreligger en fast pris på DKK 399,- pr. stk., hvis man køber billetten på stedet. Du kan dog spare 10 %, hvis du køber billetter online på Legolands hjemmeside, og dermed springer du også den lange kø over ved din ankomst i Billund. Børn i alderen mellem 0-2 år kan komme ind gratis.
Den anden måde at opleve Legoland på, er via en 2-dagsbillet, som har en fast pris på DKK 528,- ved køb på stedet. For at spare penge, kan du ligesom ved 1-dagsbilletten, gå online og købe 2-dagsbilletterne, hvorved prisen ligger på DKK 488,- pr. stk.

Den mest populære måde at opleve LEGOLAND® på, er via det eftertragtede sæsonpas. Prisen hertil foreligger på DKK 599,- pr stk. Denne kan fornys for blot DKK 549,- pr. stk. Med sæsonpas, har man altid adgang til LEGOLAND® i den pågældende sæson, dvs. lige når det passer dig og/eller din familie eller venner.

LEGOLAND® har sågar for nyligt indført en kombi adgang, hvor man både kan opleve selve LEGOLAND® og LEGO® House. Her er normalprisen DKK 648,- pr. stk., men via kombi billetten bliver prisen blot DKK 499,- pr stk.

 

LEGOLAND® parkering

 

LEGOLAND® i Billund har 5 parkeringspladser, henholdsvis P1, P2, P3, P5 og P6. Parkeringspladserne P1-P5 er betalingsparkeringspladser, hvortil prisen er DKK 50,-. Her udskiller P6 sig idet, at den altid er åben og er altid gratis. Du kan altid købe parkeringsbilletterne på parkeringspladsernes billetautomater, LEGO®-shoppen og billetsalg. Du kan sågar også købe parkeringsbilletterne online på LEGOLAND®'s hjemmeside. Dette lader dig spare tid når du ankommer i LEGOLAND®, hvor du slipper for at vente i kø. Vigtigt at lægge mærke til ved ankomst til Legoland er, at samtlige parkeringspladser foran Hotel Legoland er forbeholdt hotellets gæster, og der påkræves parkeringstilladelse hertil.
LEGOLAND® sørger også for at du kan oplade din el-bil. På parkeringsplads P1, kan du finde 3 standere med opladere, som samlet har 6 udtag. Denne parkeringsplads er lige overfor indgangen til LEGOLAND®.