Skip to the content
Booking Open Close
26. oktober 2020
27. oktober 2020
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

LEGO House

Hvis du leder efter en sjov og lærerig aktivitet, som du og din familie kan afprøve på en regnvejrsdag, kan det være, at en tur i LEGO House er den helt perfekte ide. I LEGO House har du mulighed for at opleve LEGO's fantastiske univers, både i en imponerende “museums” del med smukke LEGO-landskaber, men også i flere værksteder, hvor du og din familie kan få lov til at udfolde jeres kreativitet gennem LEGO. Med et besøg i LEGO House kan du kombinere en rigtig sjov dag med lærerige oplevelser, og det bedste ved det hele er, at hele familien kan være med til det.

Få sjove oplevelser i LEGO House i Billund

Hvis du er på ferie hos Kolding Hotel Apartments, er det bestemt oplagt med et besøg i LEGO House. I LEGO House kan hele familien være med på skøre og anderledes oplevelser, hvor du blandt andet kan lave din egen LEGO film, lave LEGO havdyr, bygge en sej racerbil eller blot lege frit med LEGO klodser, hvis det er det, du er til. Der er muligheder for hele familien, hvis man vælger at lægge denne skønne attraktion i Billund et visit, og med friske og søde medarbejdere, er servicen også altid i top.

Hvis du i løbet af dagen bliver sulten, er der også en cafe og en restaurant, som kan fylde maverne op, så der er tid og overskud til endnu mere fantasi og leg. LEGO House ligger i Billund, tæt på Kolding Hotel Apartments, så er der massere af grund til at give LEGO House et besøg. Du og din familie vil med garanti få skøre og skønne oplevelser, som I aldrig vil glemme.

LEGO House åbningstider

Inden du tager et smut til LEGO House, er der et par praktiske ting, som nok vil være fine at få styr på, så du kan planlægge din dag efter det. Åbningstiderne i LEGO House varierer en smule, da faktorer som helligdage, ferier og weekender spiller ind. På en ganske almindelig hverdag vil åbningstiderne typisk lægge fra 10-16, og om lørdagen har de åbent helt fra 10-19. Dog har LEGO House ikke åbent hver dag, så det bør man tjekke op på, når man planlægger sit besøg, så man ikke ankommer til en lukket dør. I nogle tilfælde, f.eks. ferier, vælger LEGO House at have åbent alle ugens dage, så hvis man godt vil vælge frit mellem alle ugens dage, kan det være, at man skal besøge LEGO House i eksempelvis uge 7 eller 8. Hvis man er i tvivl om, om LEGO House har åbent den dag, hvor man planlægger at tage på besøg, er det en god ide at tjekke efter, om de har åbent - bare for at være helt sikker på, at man ikke skal tage skuffet hjem.

LEGO House priser

Hvis du gerne vil besøge LEGO House i Billund, er det en god ide at finde ud af, hvad det koster - både for indgang, mad og lignende. Priserne for at komme ind lyder således, at det koster 249 DKK for børn (3-12) og voksne (13+), og for småbørn (0-2) er der gratis adgang. Derudover er det værd at vide, at man kan spare 50 DKK pr billet, hvis man vælger at købe billetterne online. Så hvis du vælger at købe billetter på nettet, er du både sikret din plads i LEGO House, men du får også en billigere billet. Inde i LEGO House er der også en LEGO shop, hvor der er et stort udvalg af forskellige LEGO pakker og legetøj, som er muligt at købe. Derudover er der også en cafe og en restaurant, hvor du kan købe et lækkert måltid efter mange timer i det fantastiske LEGO House.