Skip to the content

LEGO® House

Hvis du leder efter en sjov og lærerig aktivitet, som du og din familie kan afprøve på en regnvejrsdag, kan det være, at en tur i LEGO® House er den helt perfekte ide. I LEGO® House har du mulighed for at opleve LEGO®'s fantastiske univers, både i en imponerende “museums” del med smukke LEGO-landskaber, men også i flere værksteder, hvor du og din familie kan få lov til at udfolde jeres kreativitet gennem LEGO®. Med et besøg i LEGO® House kan du kombinere en rigtig sjov dag med lærerige oplevelser, og det bedste ved det hele er, at hele familien kan være med til det.

Få sjove oplevelser i LEGO® House i Billund

Hvis du er på ferie hos Kolding Hotel Apartments, er det bestemt oplagt med et besøg i LEGO® House. I LEGO® House kan hele familien være med på skøre og anderledes oplevelser, hvor du blandt andet kan lave din egen LEGO® film, lave LEGO® havdyr, bygge en sej racerbil eller blot lege frit med LEGO® klodser, hvis det er det, du er til. Der er muligheder for hele familien, hvis man vælger at lægge denne skønne attraktion i Billund et visit, og med friske og søde medarbejdere, er servicen også altid i top.

Hvis du i løbet af dagen bliver sulten, er der også en cafe og en restaurant, som kan fylde maverne op, så der er tid og overskud til endnu mere fantasi og leg. LEGO® House ligger i Billund, tæt på Kolding Hotel Apartments, så er der massere af grund til at give LEGO® House et besøg. Du og din familie vil med garanti få skøre og skønne oplevelser, som I aldrig vil glemme.

 

LEGO® House priser

Hvis du gerne vil besøge LEGO® House i Billund, er det en god ide at finde ud af, hvad det koster - både for indgang, mad og lignende. Priserne for at komme ind lyder således, at det koster 249 DKK for børn (3-12) og voksne (13+), og for småbørn (0-2) er der gratis adgang. Derudover er det værd at vide, at man kan spare 50 DKK pr billet, hvis man vælger at købe billetterne online. Så hvis du vælger at købe billetter på nettet, er du både sikret din plads i LEGO® House, men du får også en billigere billet. Inde i LEGO® House er der også en LEGO® shop, hvor der er et stort udvalg af forskellige LEGO® pakker og legetøj, som er muligt at købe. Derudover er der også en cafe og en restaurant, hvor du kan købe et lækkert måltid efter mange timer i det fantastiske LEGO® House.