Skip to the content

Besøg Kolding Bibliotek

En af de mange fordele ved at være i en storby som Kolding er, at der er rigtig mange forskellige muligheder. Der er blandt andet muligheden for at tage på Kolding Bibliotek. Ligesom på landets andre biblioteker er det selvfølgelig muligt at låne bøger, cd’er, blade og lignende, men du kan også bruge biblioteket som et sted, hvor du kan sidde og arbejde. Hvis du går på et af landets universiteter, er det også oplagt at tage på biblioteket, fordi du der kan få rådgivning om, hvilke bøger du skal vælge, og så kan du selvfølgelig få hjælp til at finde dem. Så hvis du står med en opgave eller blot er glad for at komme et fredeligt sted hen og læse en god bog, kan det være, at du skal et smut forbi Kolding Bibliotek.

Kolding Bibliotek - åbningstider

Hvis du gerne vil besøge Kolding Bibliotek, er det meget godt at vide, hvornår de åbner og lukker, så du kan planlægge din dag ud fra det. 

Åbningstiderne er varierende alt afhængig af, hvilket bibliotek det er.

Christiansfeld bibliotek har åbningstider fra 07-22 alle dage.

Vamdrup Bibliotek og Lunderskov Bibliotek er også åbent fra 07-22 alle ugens dage.

Kolding Bibliotek har åbningstider fra 08-21 på hverdage, 08-18 om fredagen, 10-14 om lørdagen og 13-16 om søndagen.

På de forskellige bibliotekers sider kan du se mere om åbningstiderne og eventuelt telefon- og betjeningssteder. Med disse informationer er der altså ingen grund til ikke at tage et smut på Kolding Bibliotek, eller et af bibliotekerne, der hører under, og få ordnet opgaven der skal skrives, eller bogen der skal læses.