Vent venligst...

Små overraskelser kan gøre en forskel

Så vi bliver ved med at overraske positivt

Vi er på mange måder et anderledes hotel – det erkender vi, og vi ser det faktisk som vores største styrke. Det giver os nemlig mulighed for at være fleksible, at tilpasse os den enkeltes behov, at skabe de bedste betingelser for vores gæster og ikke mindst; at overraske. Vi tror nemlig på, at selv små overraskelser gør en stor forskel.

Derfor forsøger vi hele tiden at overraske vores gæster:

– Dette gør vi bl.a. i indretningen af lejlighederne, der har forskellige former, så hvert besøg hos os føles som en ny oplevelse, og som er indrettet med lækkert design og finurlige detaljer.

– Vi forsøger også at overraske i vores lounge og morgenmadscafé med nye smage og nye produkter.

– I vores boutique Stay Curious udskiftes sortimentet ligeledes løbende.

– Vi eksperimenterer hele tiden med nye tiltag – f.eks. vores Lånekasse med alt fra vaffeljern og brætspil til neglelaksfjerner og mobiloplader, der forbedrer oplevelsen af at bo hos os.

– Ligeledes kan man som gæst finde inspiration til oplevelser på vores Map of Surprises, der hænger på væggen i lejlighederne. Kortet viser vej til nogle af de bedste oplevelser i nærheden.


Stay Balanced

Små overraskelser handler også om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv. Derfor tilbyder vi vores gæster konceptet Stay Balanced. Stay Balanced handler om dig. Dig, der går op i, hvad der er sundt for dit sind og din krop, dig, der gerne vil passe på miljøet og dig, der også husker at nyde livet. Det handler om at finde balancen. Læs mere her.

 

Stay Green – vores målsætning om at passe på miljøet. Læs mere her

Faciliteter og services