Vent venligst...

Frederik anbefaler

Happies legeland

Happies er et stort legeland i Kolding, der ligger i forbindelse med Bowl'n Fun. Der er alt fra trampoliner, klatretårne og hoppeborge til boldbassiner og cykelbaner. Min datter kan nemt få timer til at gå derinde. 

Jeg synes, det er det perfekte sted til børnefamilier. Det bedste ved det hele er, at det hele er samlet ét sted. Der er både bowling, legeland, minigolf, race room og meget mere. Børnene kan lege i legelandet, mens de voksne bowler. Og er der ældre børn, kan de prøve Laser Hero eller Escape room, hvor man ved hjælp af ledetråde og skjulte spor skal finde sin vej ud. 

Charlotte anbefaler

Kolding Spiser Sammen

Volkerts Fylke er Koldings nye moderne forsamlingshus. De holder til i de flotteste lokaler i Dalbygade, og der er mulighed for at leje lokalerne til forskellige private arrangementer. De afholder også events som intimkoncerter og foredrag.

I år vil jeg prøve deres nye tiltag 'Kolding Spiser Sammen'. Den 1. tirsdag i hver måned er der fællesspisning. Man samles og spiser et sundt måltid, hvor alle hjælper til samtidig med, at man møder en masse nye mennesker. Det synes jeg lyder helt vildt hyggeligt. 

Jeg tror også, det kunne være en sjov anderledes madoplevelse for mange af vores gæster her på hotellet.