Vent venligst...

Vores koncept

Bliv inspireret

 

Stay Surprised

Hos Kolding Hotel Apartments tror vi på, at selv små overraskelser kan gøre en stor forskel. Vi forsøger hele tiden at overraske positivt – både i vores design og i vores services. Det er derfor, vi lever efter princippet Stay Surprised. Vi vil overraske – hver gang.
Læs om Stay Surprised her.

 

 

Stay Balanced 

Små overraskelser handler også om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv. Derfor tilbyder vi vores gæster konceptet Stay Balanced. Stay Balanced handler om dig. Dig, der går op i, hvad der er sundt for dit sind og din krop, dig, der gerne vil passe på miljøet og dig, der også husker at nyde livet. Det handler om at finde balancen.
Læs om Stay Balanced her.

 

 

Stay Green

Små og store ændringer i den daglige drift har stor betydning for energiforbruget.
Her på hjemmesiden kan du læse om nogle af de ting, vi gør for at passe på miljøet - Stay Green

 

 

Morgenmad, Lounge & Wine Hour 

En sund livsstil med god kost giver mere energi og en bedre livskvalitet. I vores morgenmadscafe kan du altid finde sund og økologisk mad lavet af gode lokale råvarer og inspireret af årstiderne.

Selvom det er vigtigt at spise sundt, skal man også huske at sætte pris på de gode ting i livet. I vores reception og lounge kan du altid finde lækre kvalitetsprodukter - ofte fra lokale leverandører og hver tirsdag holder vi Wine Hour, hvor du kan nyde et godt glas vin og møde de andre gæster.

Du kan læse mere om vores morgenmad, lounge og wine-hour koncept her.