Vent venligst...

Mindfulness

Her finder du guidet mindfulness

 

Mindfulness - Meditation

Bliv nærværende med mindfulness-meditation. Bring tanker i ro, giv slip på alle bekymringer, og skab balance og harmoni i kroppen.

Lyt til instrukserne i videoen, så godt som du kan. Vær åben og lyttende og acceptér alt – så er du godt på vej.

Meditation handler om at være til stede i nuet. Gennem meditation lærer du at fokusere. Du kan mindske stress, opnå indre ro, få mere energi, forbedre dit helbred og øge din livsglæde. 

Vores meditationsprogram er formidlet og guidet af Ann Meier fra Sjæleuniverset. Ann er uddannet yogalærer hos Shri Kali Ashram i Goa, Indien. Hun hjælper med personlige forandringer og underviser i, hvordan man bringer ro, balance og harmoni ind i livet – blandt andet med yoga og meditation. For mere information besøg sjaeleuniverset.dk

 

Mindfullness

Hvorfor er det gavnligt?

I en travl hverdag kan det være svært af tage sig tid til et pusterum, fordi man oftest bliver distraheret eller lader sig omslutte af et nyt projekt. Mindfullness er et godt redskab til at stemple helt ud i et lille rums tid, hvor det bare er dig og dine tanker det handler om. Det er altså en måde,  hvorpå du en gang imellem kan give dig selv opmærksomhed til at finde eller genfinde din energi og indre ro.