Vent venligst...

Bo til søen, gården eller gaden

2, 4 og 6 pers. lejligheder

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan føle dig hjemme? Hvor du kan lukke døren til soveværelset, invitere gæster og holde møder? Hvor du kan lave mad i lejlighedens køkken, hente take-away eller besøge byens restauranter – gå i fitness eller spa, tage i teatret, på bar eller kunstmuseum?

Hos Kolding Hotel Apartments har vi gjort det nemt for dig at afholde lige præcis den ferie, der passer til dig og dine behov. Hvad enten du er til at spise ude, mærke byens liv eller mere til at slappe af i smukke omgivelser mens aftensmaden simrer i gryden. Vi er placeret centralt i Kolding og der er derfor nem adgang til et væld af aktiviteter og oplevelser lige rundt om hjørnet. 

 

Nedenfor kan du se, hvilke typer af lejligheder vi tilbyder og læser mere under hver enkelt ved at trykke på den kategori du vil vide mere om. 

Indtjekning
Udtjekning
Faciliteter og services

Det er muligt at tilkøbe skandinavisk morgenmad  i vores morgenmadscafé. Morgenmad koster 119 kr. pr. person og kan nydes mandag til fredag fra 7.00 - 10.00 og i weekenden fra 7.30 - 10.30. 

Spaophold med tapas og vin

Bliv forkælet med det bedste. 

Se mere

Gourmetophold

Forkælelse og afslapning i skøn kombination. 

Se mere

Weekendophold

Nyd din weekend i afslappende rammer.

Se mere