Vent venligst...

Bo til søen, gården eller gaden

2, 4 og 6 pers. lejligheder

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan føle dig hjemme? Hvor du kan lukke døren til soveværelset, invitere gæster og holde møder? Hvor du kan lave mad i lejlighedens køkken, hente take-away eller besøge byens restauranter – gå i fitness eller spa, tage i teatret, på bar eller kunstmuseum?

Hos Kolding Hotel Apartments har vi gjort det nemt for dig at holde lige præcis den ferie, der passer til dig og dine ønsker. Uanset om du er til at spise ude og mærke byens liv, eller du er mere til at slappe af i smukke omgivelser, mens aftensmaden simrer i gryden. Vi er placeret centralt i Kolding, og derfor er der nem adgang til et væld af aktiviteter og oplevelser lige uden for døren. 

Nedenfor kan du se, hvilke typer af lejligheder vi tilbyder og læse mere ved at trykke på den kategori, du vil vide mere om. 

Indtjekning
Udtjekning
Faciliteter og services

Morgenmad

Det er muligt at tilkøbe morgenmad, som serveres i vores loungeområde i receptionen. Det er en traditionel morgenmadsbuffet med et element af overraskelse. Der er både sunde alternativer og noget til den søde tand. 

Pr. person. 119 DKK.

Køkkenfaciliteter

Nyd friheden ved, at du selv kan lave din egen mad i lejligheden. I køkkenet finder du to kogeplader, en kombiovn, gryder og pander samt diverse service. Det er muligt at låne ekstra køkkenudstyr i vores lånekasse, så du for eksempel kan lave vafler eller piske flødeskum til din nybagte kage. 

Albuerum og rene linjer

Alle vores lejligheder byder dig indenfor i en rummelig stue med tv, som glider over i et integreret køkken/alrum. Rummene i lejligheden er alle indrettet med designklassikere og holdt i lyse, rolige farver, fordi vi ønsker at skabe en følelse af ekstra god plads. Der er separat soveværelse og et badeværelse med føntørrer.

Badeværelse med hyldeplads

Kender du det, når der hverken er plads til make-up pungen, tandbørsterne eller barbergrejet? I vores badeværelser er der plads til dig. Der er et stort spejl med plads til flere ansigter, hyldeplads og en tørresnor, der gør det muligt at hænge en nyvasket trøje til tørre. 

Spaophold med tapas og vin

Bliv forkælet med det bedste. 

Se mere

Gourmetophold

Forkælelse og afslapning i skøn kombination. 

Se mere

Weekendophold

Nyd din weekend i afslappende rammer.

Se mere