Vent venligst...

Lånekassen

Har du glemt din oplader eller bagagevægten, eller mangler du bare en god bog eller måske en selfiestang?

Lånekassen ... Det lyder næsten som en stor kasse med masser af ting i. Og det er faktisk også dét vores Lånekasse er. Hos Kolding Hotel Apartments kan du låne alt fra træningsudstyr og riskoger til ludo og neglelakfjerner. Og hvorfor så det?

Jo, vi har opdaget, at når man er på ferie, så står man pludselig og mangler noget hjemme fra skabet. Derfor har vi lavet en Lånekasse med de ting, vores gæster oftest mangler.

Det betyder, at du om vinteren for eksempel kan låne kælk og isskraber og om sommeren alt fra vandpistoler til petanque. Derudover har vi masser af brætspil til udlån og DVD-maskiner, hvis man skulle få lyst til at se en film.

Og hvem kan ikke blive fristet af vafler til morgenmad? Så selvfølgelig kan man låne et vaffeljern. Og ekstra store vinglas, for det er vel ferie!

Lånekassen indeholder også mere praktiske ting som vækkeur, strygejern, neglelakfjerner og et sysæt. Så skal du ikke bekymre dig om at komme for sent op eller mangle knapper i din skjorte.

 

Ved lån af ting i lånekassen noteres navn og værelsesnummer i receptionen, så vi kan holde styr på vores ting. 

Hvad kan man låne?

Her får du et par eksempler

 

Du bor på hotellet, fordi du skal til bryllup i byen. Du er ved at ordne hår og opdager, at du har glemt dit krøllejern. Fortvivl ej. Vi har et i Lånekassen. Nu kigger du på dine negle og ser, at du ikke har fået fjernet neglelakken fra sidste weekend. Ingen grund til panik. Du finder både vatrondeller og neglelakfjerner i lånekassen. 

 

Nemt, ikke?