Skip to the content
Booking Open Close
6. december 2021
7. december 2021
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail [email protected]

Kolding Hotel Apartments

Send en børnetegning til os

 

Download og print en tegneskabelon herunder, så dit barn kan farvelægge. Skan eller fotografer den færdige tegning, og send til [email protected]
senest d. 29. november (bemærk: fristen er ændret fra d. 27. til 29. november).

Vi udtrækker tilfældigt seks vindere blandt de børn som indsender en tegning, og giver dem besked pr. email. Fritegninger over temaet Jul og Lys er også velkomne. Vinderne får et 500 kroners gavekort til Buddy Legetøj.

 

Kom og se tegningen i storformat på vores facade under lysfestivalen d. 2-4 december.

Børnetegningen bliver en del af vores lysinstallation, så I om aftenen kan opleve den projiceret på vores facade under Kolding Light Festival.

Vi byder på gratis æbleskiver i vores udendørslounge, når du besøger os under lysfestivalen. Allerede fra du går ind af vores indkørsel, vil der være snegaranti og flotte lysindtryk.

Køb gløgg, kakao og mange andre drikkevarer for kun 15 kroner, og få 20% rabat på alle varer i vores salgsvæg, som blandt andet indeholder lokale produkter fra Ecooking og Trolden Bryghus.

Nyd også en tur rundt i byen under Kolding Light Festival, hvor der traditionen tro, vil være mange fascinerende lysinstallationer, god stemning og glade mennesker.

Kolding Hotel Apartments

Hotellejligheder

Hos Kolding Hotel Apartments tilbyder vi forskellige typer af lejligheder, som kan rumme fra 1 - 8 personer. Hos os kan du bo til gaden, gården eller søen. Alle lejligheder indeholder minimum et soveværelse, en stue med køkken og spiseplads, badeværelse og garderobeskabe. Alle lejligheder er indrettet med danske designklassikere og elegante detaljer. 

Vi tror på overraskelser

Stay Surprised

Hos Kolding Hotel Apartments tror vi på, at selv små overraskelser kan gøre en stor forskel. Vi forsøger hele tiden at overraske positivt både i vores design og i vores services. Derfor lever vi efter princippet Stay Surprised. Vi vil overraske – hver gang. 

Det gør vi i indretningen af lejlighederne, der har forskellige former, så hvert besøg hos os føles som en ny oplevelse. Vi forsøger også at overraske i vores lounge og morgenmadscafé med nye smagsoplevelser og nye produkter. I vores boutique Stay Curious udskiftes sortimentet ligeledes løbende.

Derudover eksperimenterer vi hele tiden med nye tiltag, f.eks. vores Lånekasse med alt fra vaffeljern og brætspil til neglelaksfjerner og mobilopladere, der kan forbedre oplevelsen af at bo hos os. Ligeledes kan du som gæst finde inspiration til oplevelser på vores Map of Surprises, der hænger på væggen i lejlighederne. Kortet viser vej til nogle af de bedste oplevelser i nærheden.

Vores koncepter

Stay Green. Stay Balanced.

Stay Green

Bæredygtighed og deleøkonomi

Vi ønsker at tage et miljømæssigt ansvar gennem bæredygtige og deleøkonomiske initiativer. Det giver mening for os at være grønne, fordi det er en del af vores identitet og koncept, og naturen er en vigtig del af vores omgivelser. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle os og finde på nye måder at tage hensyn til miljøet.

Stay Balanced

Små overraskelser handler også om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv.

Vi tilbyder vores gæster konceptet Stay Balanced. Stay Balanced handler om dig. Dig, der går op i, hvad der er sundt for dit sind og din krop. Dig, der gerne vil passe på miljøet. Og dig, der også husker at nyde livet. Det handler om at finde balancen. Stay Balanced er et koncept, hvor krop, sjæl og miljø er i balance.