Skip to the content
Booking Open Close
27. januar 2020
28. januar 2020
2 gæster1 lejligheder
  • Lejlighed
    voksen fra 13 år
  • barn 3-12 år
+ Tilføj en lejlighed Max antal tilføjet
×
Vent et øjeblik mens vi søger efter ledige lejligheder.
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Phone +45 75 54 18 00 Mail stay@koldinghotelapartments.dk

Vinterferie

3 nætter for 2 nætters pris

 

Tag en miniferie væk fra hverdagen eller brug os som din base i vinterferien. I vores hotellejligheder er der plads til hele familien. I alle vores lejligheder mødes danske designikoner, nye klassikere og finurlige overraskelser - afhængigt af hvor I bor, vil I opleve æggeborde, arbejdsnicher, geometriske tæpper, grafisk kunst og meget mere. Lejlighedernes indretning er forskellig, så der er noget nyt at opleve hver gang I besøger os!

Du kommer til at bo i hjertet af Kolding med masser af oplevelser lige uden for døren og endnu flere inden for kort køreafstand. Oplev eventyr på Kongeslottet Koldinghus, design og (børne-)kunst på Trapholt, den hyggelige midtby og Kolding Storcenter med 130 butikker. Herudover er der også i vor nabo Slotssøbadets subtropiske badeland, muligheden for selvforkælelse i Dronning Dorotheas Badstue, hvor de skønneste wellnessoplevelser finder sted. 

Med Kolding Hotel Apartments, som omdrejningspunkt, er der rig mulighed for aktivitet i Kolding og omegn i den kommende Vinterferie.
Vi holder af byens hyggeligste kroge, grønne oaser og kulturelle højborge. Derfor har vi udarbejdet otte små guides der skriver vores yndlingssteder. Hent dem i receptionen, få et råd med på vejen, og bliv inspireret af lokale oplevelser. 

 

— 

Opholdet er inklusiv:

3 overnatninger i lækker hotellejlighed

Fri wi-fi

El, vand, varme, linned, håndklæder og slutrengøring.

— 

I kan desuden tilkøbe en sund og lækker morgenmad i vores hyggelige lounge. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af vores kampagner.

Tilbuddet gælder i uge 7 og 8, 2020.

Verdens Bedste Legeaftale

LEGO® House

 

Det ultimative oplevelseshus for små og store LEGO® fans. LEGO® House er verdens største legehus på 12.000m2 og er fyldt med 25 millioner LEGO® klodser i fantastiske skulpturer. Her kan du lade dit indre legebarn så sig løs med vores alles nationale legetøj. 

Oplev det prisvindende LEGO® House i Billund kun 41 minutters kørsel fra Kolding Hotel Apartments.

 

Læs meget mere om LEGO® House her.

 

Trampolinpark

JUMP'IT

JUMP'IT er en trampolinpark med sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien - spil dodgeball, slam dunk som de professionelle basketballspillere, eller øv dine næste olympiske akrobatspring ud i den store pommes frit-grav. 

Når tørsten og sulten melder sig efter at have udforsket de 2800m2, er det muligt enten at nyde sin egen medbragte mad eller lade sig inspirere af caféens menukort. 

Sjov for hele familien

Bowl'n'Fun

Hos Bowl'n'Fun finder I fuldautomatiske bowlingbaner, som alle er udstyret med børnebander. 
Samtidig vil I finde de spændende Escape Rooms sjove og underholdene imens i tester jeres samarbejde som et hold. For de mindste er der Happie's - et legeland på 1000m2 med boldbassiner, trampoliner, cykelbane, boldbane og klatretårn.

Alt dette kan I finde blot 7 minutter væk fra hotellet. 

Subtropisk Badeland

Slotssøbadet

De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet kan også benyttes som opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for de, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader.

Der er 2 saunaer i omklædningsrummene – 1 hos herreromklædningen og 1 hos dameomklædningen. Temp. er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed. 

Vil du vide endnu mere?

Læs mere om de mange muligheder der findes i Kolding.