Vent venligst...

Erhvervsovernatning

73 unikke hotellejligheder i centrum af Kolding

Har din virksomhed ofte brug for at tilbyde overnatning, afslapning og arbejdsro til udenlandske medarbejdere, kunder og andre gæster eller kolleger fra andre dele af landet? Så kan det være en rigtig god idé at lave en fast aftale med Kolding Hotel Apartments.

Med en erhvervsaftale giver du ikke alene din virksomhed mulighed for rabatter og ekstra gode betingelser for booking og betaling. Du giver også både gæster og medarbejdere en ekstra god oplevelse ved at stille en lys, lækker, central og rummelig lejlighed til rådighed for dem.

Vores hotellejligheder er rummelige og lækkert indrettede med dansk design og stilrene detaljer. Her er plads til at invitere kolleger eller andre gæster til at spise, hygge eller arbejde, og her er rig mulighed for at bo flere sammen. Du får med andre ord meget end bare en seng at sove i og de sædvanlige faciliteter, du kender fra et hotel. Derfor kalder vi vores business-koncept for Stay Upgraded.

 

Du kan blandt andet glæde dig til følgende opgraderinger med en fast erhvervsaftale hos os:

Fra værelse til lejlighed
Du bor i din helt egen lejlighed med ekstra god plads og separate rum inkl. soveværelse og et lille køkken.

Fra udkant til indre by
Du bor midt i Kolding med både byliv, natur, et væld af spisesteder og andre muligheder lige uden for døren.

Fra service til nærvær
De fleste af vores gæster har boet her før, og vi er stolte, når de kommer igen. Derfor gør vi en ekstra indsats for, at du skal føle dig set, velkommen og hjemme hos os.

Fra business as usual til små overraskelser
Vores motto er Stay Surprised. Vi udvikler hele tiden vores faciliteter, tilbud og muligheder, så du vil ofte opleve, at der er sket noget nyt siden sidst. Vi gør også, hvad vi kan for at overraske dig, mens du er her.

 

Vi er også glade for at tilbyde dig:

Fri parkering lige ved døren.

En sund, nærende og lækker morgenmadsbuffet med fokus på økologi, energi og lækre, lokale råvarer serveret i vores hyggelige lounge, hvor du også kan nyde snacks og vine i løbet af dagen.

Den store tv-pakke, der bl.a. indeholder alle de bedste sportskanaler.

Dn vagtordning, der giver ekstra ro og tryghed.

Vores Stay Balanced-koncept, der giver dig mulighed for at holde formen, også mens du er væk hjemmefra, med både fitness, yoga, meditation, særlige løberuter og andet.

Mulighed for at låne det, du har glemt derhjemme. Hvis ikke du kan finde det i vores lånekasse, gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at skaffe det.

Og så får du selvfølgelig også f.eks. reception, fri wi-fi, renseri, vaskeri og alle de andre sædvanlige faciliteter, der er med til at gøre et hotelophold nemt og bekvemt.

 

Kontakt Heidi Walz på heidi@koldinghotelapartments.dk for et tilbud på fast erhvervsaftale.

Faciliteter og Services
 • Parkering ved døren
 • Fri WI-FI
 • DVD-afspiller og mere
 • Central beliggenhed
 • Renseservice og vaskeri
 • Lejlighedsstørrelser 2, 4 og 6 pers.
 • Køkken i alle lejligheder
 • Bad og toilet
 • Stue
 • TV, radio og telefon
 • Løberuter

Bo til søen, gården eller gaden

2, 4, 6 og 8 personers lejligheder

Se mere

Stemningsfuld reception og lounge

Oplev vores reception og lounge

Se mere

Oplev lokale favoritsteder

Tæt på oplevelser  

Se mere