Vent venligst...

Pressemeddelser

14.09.2016

Overraskelser og fantastisk sommer hos Kolding Hotel Apartments

Den danske sommer har fået hårde ord med på vejen, og regn og rusk er da heller ikke ligefrem trækplastre for turister. Alligevel har Kolding Hotel Apartments ikke manglet gæster, men snarere flere lejligheder. Hotellets nye identitet er for alvor slået igennem, og gæsterne strømmer til.

Faktisk er det ikke kun sommeren, der har været en succes for Kolding Hotel Apartments. Hele det seneste år har været historisk godt med den højeste belægning nogensinde, fortæller direktør Jeanette Therkildsen, og hun har også et bud på hvorfor:

“Vi har været igennem en lang proces med at genopfinde os selv og finde ind til, hvad der gør os til noget særligt for vores gæster. Det har blandt andet resulteret i, at vi skiftede navn fra Kolding Byferie til Kolding Hotel Apartments, og at vi markedsfører os under sloganet “Stay surprised,” fortæller hun.

Små overraskelser gør en stor forskel
Men navneskift og velklingende slogan gør det ikke alene. Begge dele er dybt rodfæstet i både hotellets indretning og tilbud og i de ansattes måde at være på.

“Når vi siger Stay Surprised, så bunder det i en oprigtig tro på, at selv små overraskelser gør en stor forskel for vores gæster. Det gælder for eksempel små håndskrevne godnathilsner, vores lånekasse med alt fra selfie-stænger og cykler til neglelakfjerner, vores hjemmelavede guide til Koldings knap så kendte oplevelser og vores børnebog med masser af aktiviteter og konkurrencer. Det hele er med til at overraske gæsterne og give dem mere end de forventer af et hotelophold,” mener Jeanette Therkildsen.

Hvor er Peter?
Den hjemmelavede guide til Koldings lidt mere gemte attraktioner er et godt eksempel på, at alle hos Kolding Hotel Apartments tager ansvar for at skabe de små overraskelser. Den er lavet af én af hotellets receptionister, der til daglig studerer design på Syddansk Universitet.

En anden af de små overraskelser, nemlig børnebogen, gav i øvrigt en overgang receptionisterne grå hår i hovedet. Flere børn kom nemlig jævnligt ind i receptionen og spurgte: “Hvor er Peter”? Det viste sig, at de var på jagt efter et af de små dyr, man skal finde for at løse én af opgaverne i bogen. Det var ikke alle receptionister, der fangede, at det var Peter Pindsvin, børnene søgte.

Beliggenhed og attraktioner trækker også
Udover de små overraskelser kan Kolding Hotel Apartments se i gæsternes evalueringer, at det også er den centrale beliggenhed midt i Kolding og i forhold til attraktionerne omkring Kolding som f.eks. Legoland og Christiansfeld, der trækker gæster til.

“Det ser ud til at vores gæster foretrækker “alle muligheder” frem for “all inclusive”. Vi er et lejlighedshotel, og derfor har vi ikke nødvendigvis alle de samme faciliteter som de store traditionelle hoteller under eget tag. Til gengæld har vores gæster alle tænkelige muligheder, restauranter og attraktioner lige uden for døren, og de har betydelig mere plads inden for,” siger Jeanette Therkildsen.

Billedtekst:
Gæsterne hos Kolding Hotel Apartments deler gerne deres begejstring. Stine Rønnow har foreviget hotellets Lånekasse og morgenmad til sin blog, frkronnow.dk, og instagrammeren legost3ve har blandt fotograferet og delt sin tro følgesvend, Lego-manden, med en selfie stick fra Lånekassen.

For yderligere oplysninger kontakt gerne direktør Jeanette Therkildsen på telefon 2143 8039

 

Flere pressemeddelser: 

01.12.2015 - Kolding Hotel Apartments vil lade lyset brænde efter festival

10.02.2014 - Lejlighedshotel satser på inspirerende design-oplevelser

10.02.2013 - Kolding Byferie vil skabe anderledes hoteloplevelser 

 

Faciliteter og services
  • Parkering ved døren
  • Fri WI-FI
  • DVD-afspiller og mere
  • Central beliggenhed
  • Renseservice og vaskeri
  • Lejlighedsstørrelser 2, 4 og 6 pers.
  • Køkken i alle lejligheder
  • Bad og toilet
  • Stue
  • TV, radio og telefon