Vent venligst...

Presse

Lejlighedshotel satser på inspirerende design-oplevelser

10/02/2014

Visuelle oplevelser og overraskende indretning er den nye kerne hos lejlighedshotellet Kolding Hotel Apartments, der fornyr sig selv med lækkert design på alle fronter.

Når gæsterne hos Kolding Hotel Apartments sætter sig for at spise morgenmad i deres lejlighed, vil de få øje på et stort kort på væggen. Det viser vej til aktiviteter og finurlige steder i byen, de er kommet til.

Kortet er blot et af flere elementer i den nye indretning, som Kolding Hotel Apartments byder fremtiden velkommen med. I en større forvandling er design nu det bærende element – både som services, i indretningen og i de grønne oaser, der omkranser hotellet. Målet er at skabe visuelle oplevelser og værdi for gæsterne på det 20 år gamle lejlighedshotel.

– Vi vil gerne gøre det til en overraskende oplevelse, at eksempelvis et kort kan se sådan ud og give gæsterne inspiration til deres ophold i byen. Det er meget vigtigt, at dekorationen ikke bliver ligegyldig, men skaber indhold og formidler stedets ånd, siger Jeanette Therkildsen, direktør hos Kolding Hotel Apartments.

Alternativ til den hurtige rejse
De 84 arkitekttegnede lejligheder er beliggende i huse, der alle har forskellige geometriske former. De er brugt som inspiration til et nyt logo formet som et kalejdoskop, der også går igen i tæppernes faconer og mønstre på væggene.

– Kalejdoskopet er et symbol på at få øje på alt det smukke i livet og at lade sig overraske. Det passer ind i fortællingen om Kolding Hotel Apartments som et sted, hvor gæsterne er nysgerrige, nærværende og udforsker området, siger Lone Lambæk, partner i bureauet Flyvende Oktober, der har faciliteret og designet de konkrete forandringer.

Et gammeldags brætspil, opskrifter på pandekager på indersiden af køkkenlågerne og et spisebord formet som et spejlæg inviterer til, at gæsterne er sammen og tager sig god tid.

– Vi er et alternativ til den hurtige pakkerejse. Vi er til for de mennesker, som prioriterer nærhed og langsomhed i en flygtig tid. De nye tiltag overrasker øjet og bringer smilet frem, og det håber vi, at gæsterne er enige med os i, siger direktør i Kolding Hotel Apartments, Jeanette Therkildsen, der slår dørene op for den nye udgave af stedet den 1. februar 2014.

Fotobyline
Maria Tuxen

For mere information kontakt
Jeanette Therkildsen, direktør hos Kolding Hotel Apartments, telefon 2143 8039

Fakta: En perle ved søen
Kolding Hotel Apartments, der indtil 1. februar  2014 hedder Kolding Byferie, ligger smukt placeret lige ved Slotssøen og Koldinghus i Danmarks syvendestørste by.

De 84 lejligheder rummer stue, soveværelse, køkken og bad og har udsigt til gården, gaden eller søen.

Kolding centrum og naturen omkring ligger lige uden for døren med massevis af oplevelser inden for rækkevidde.

En større design- og målgruppeproces ligger til grund for de nye tiltag og forandringer.

Det er planen, at en lysinstallation på hotellets område skal fungere som et vartegn for stedet.

Billedtekster
Direktør Jeanette Therkildsen (billedet) står  sammen med receptions- og marketingchef Julie Hermansen i spidsen for en række fornyelser på Kolding Hotel Apartments, hvor design-oplevelser spiller en central rolle. Her ses hun ved det geometriske kunstværk, som pryder glasgangen ved receptionen – og som tager sig allerflottest ud i mørke.

Faciliteter og services
  • Parkering ved døren
  • Fri WI-FI
  • DVD-afspiller og mere
  • Central beliggenhed
  • Renseservice og vaskeri
  • Lejlighedsstørrelser 2, 4 og 6 pers.
  • Køkken i alle lejligheder
  • Bad og toilet
  • Stue
  • TV, radio og telefon