Vent venligst...

Presse

Kolding Hotel Apartments vil lade lyset brænde efter festival

01/12/2015

Når Kolding Light Festival kaster lys over byen fra 10. til 12. december, indvier Kolding Hotel Apartments en ny, permanent lysskulptur ved Slotssøen. Indvielsen bliver fejret med både bobler og live musik, og skulpturen markerer Kolding Hotel Apartments’ opbakning til både Lysfestivalen og Koldings vision “Vi Designer Livet”.
 
Snart lyser Kolding Light Festival byen op for tredje gang, og dermed er festivalen for alvor ved at etablere sig som en fast tradition. Det markerer Kolding Hotel Apartments med indvielsen af en ny lysskulptur, skabt af den anerkendte lysdesigner Osmund Olsen. Og når festivalen lukker og slukker efter tre dage, lader hotellet ved Slotssøen lyset brænde. Skulpturen, der er udformet i harmoni med de karakteristiske punkthuse, er nemlig permanent.
 
Permanent opbakning til Lysfestivalen
“Vi vil gerne vise vores klare opbakning til Kolding Light Festival og give både vores gæster og resten af Kolding noget, de kan have glæde af i lang tid fremover. Samtidig vil vi også gøre vores til at efterleve Koldings vision “Vi Designer Livet”. Derfor glæder vi os meget til at kunne afsløre Osmund Olsens konstruktion, der udover at være et smukt kunstværk også kan – og må – bruges som bænke,” fortæller direktør hos Kolding Hotel Apartments, Jeanette Therkildsen.
 
Hun glæder sig over samarbejdet med den anerkendte færøske designer, der siden sin afgang fra Designskolen Kolding i 2013 har haft rigtig godt gang i karrieren. Osmund Olsen har etableret sin egen virksomhed i Støvring sammen med virksomheden Induflex, der også producerer hans lamper.

Indvielse med bobler og live musik
Osmund Olsens skulptur bliver stillet op i dagene op til Lysfestivalen, men den officielle indvielse finder sted på festivalen den 10. til 12. december. Det bliver fejret med live musik og et glas bobler til alle, der har lyst til at kigge forbi Kolding Hotel Apartments ved Slotssøen.
 
“Under selve festivalen vil der være en kort præsentation af skulpturen én gang i timen, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi i løbet af de tre dage, den varer. Men vi lader som sagt lyset brænde, når festivalen slukker, så hvis man ikke når det fra den 10.-12. december, er der masser af muligheder for at se og bruge skulpturen bagefter,” fortæller Jeanette Therkildsen.
 
Akryl og lys
Osmund Olsen arbejder med akryl, fordi materialet fungerer rigtig godt med lys. Kolding Hotel Apartments’ nye lysskulptur er også støbt i akryl. Innovations- og designbureauet Flying October har medvirket til udvikling af designet på skulpturen.
 
Osmund Olsen har i øvrigt været en del af Kolding Light Festival siden festivalens start i 2013.
 
For yderligere oplysninger kontakt gerne direktør Jeanette Therkildsen, Kolding Hotel Apartments på telefon 2143 8039.

Faciliteter og services
  • Parkering ved døren
  • Fri WI-FI
  • DVD-afspiller og mere
  • Central beliggenhed
  • Renseservice og vaskeri
  • Lejlighedsstørrelser 2, 4 og 6 pers.
  • Køkken i alle lejligheder
  • Bad og toilet
  • Stue
  • TV, radio og telefon